Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:26 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iuliana Puşchilă - „Chiar dacă nu am câştigat, mă pot considera vocea feminină a României"

ro

20 Jan, 2012 00:00 3588 Marime text
sintezainterviu-interviuonline2.jpgCântă la pian şi la chitară şi are o voce pe care mulţi muzicieni au catalogat-o drept „extraordinară" pentru cei 16 ani ai săi. Îşi doreşte o carieră alături de o trupă de muzicieni dedicaţi. În timpul liber este preocupată de şcoală şi decisă să îmbrăţişeze pe viitor o meserie care să vină în completarea pasiunii ei pentru muzică. Iuliana Puşchilă a participat la Interviu Online şi a împărtăşit cititorilor gândurile ei.

Horia Brenciu m-a învăţat să iubesc scena

„Horia m-a învăţat să iubesc scena şi multe trucuri pentru situaţii din care să ies onorabil. Este un suflet mare, ne-a tratat pe toţi din echipă în mod egal, nu a făcut nicio diferenţă între noi. Pentru Horia contează foarte mult să fii dedicat muncii, studiului."

„Mă gândesc să-mi fac o trupă"

„În ultima vreme, viaţa mea este puţin ieşită din tipar, pentru că am lipsit puţin de la şcoală şi trebuie să recuperez. În rest, am o adolescenţă normală, chiar dacă locuiesc singură din clasa IX-a. Mă consider o persoană independentă şi norocoasă pentru că părinţii au încredere în mine. În orice caz, nu sunt total nesupravegheată. Îmi place să ascult muzică, să citesc, sunt dispusă să plătesc artistul care-mi place. În general ascult pop-rock sau rock, chiar heavy-metal, jazz şi blues. Îmi place blues-ul. Mi-am plăcea să pot cânta blues cu o trupă. De altfel, mă gândesc să-mi fac o trupă, dar este destul de dificil aici, în Constanţa."

„Am cântat în deschiderea concertului CC Catch"

Iuliana spune că este obişnuită cu scena, chiar dacă de când a revenit acasă nu a mai cântat. „Pentru mine totul este natural, iubesc scena încât sunt gata să fac totul pentru a mă simţi bine. Depinde foarte mult şi de publicul căruia îi cânt. La Vocea României am avut susţinători şi m-am simţit foarte bine. Am cântat în deschidere la CC Catch, la Sala Palatului, oamenii au fost impresionaţi. Am cântat şi la festivalul Mangalia, împreună cu Mihai Trăistariu. Publicul a fost numeros şi am primit reacţii foarte plăcute".

„Admir artistele din noul val, dar eu voi avea stilul meu"

Am întrebat-o pe Iuliana cât de mult contează aspectul fizic şi vestimentaţia pentru un artist. „În România, aspectul contează. Indiferent cât de bună ai vocea, trebuie să arăţi bine. Artistele clasice care şi-au pus amprenta au rămas apreciate indiferent de aspectul lor fizic. Dar artistele din noul val din România arată cu totul altfel. Le admir pe artistele din noul val pentru faptul că reuşesc să se menţină din punct de vedere al aspectului fizic, pentru că le au aproape pe toate. Le admir, dar nu reprezintă stilul meu, eu voi avea stilul meu. Mi-ar plăcea să cânt cu Pink, îi admir pe Beyonce, Alicia Keys, Andra, Monica Anghel, Cătălin Josan, Jon Bon Jovi sau James Hetfield.

Interviul integral îl puteţi citi aici: //www.ziuaconstanta.ro/rubrici/interviu-online/interviu-online-cu-iuliana-puschila-finalista-la-vocea-romaniei-tema-este-spune-mi-cum-se-simte-scena-la-16-ani-86573.html

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii