Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:26 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată adevărata faţă a oraşului. ZIUA de Constanţa vine pe strada ta Astăzi, strada Miron Costin (galerie foto)

ro

15 Mar, 2013 00:00 1651 Marime text
ZIUA de Constanţa continuă prezentarea străzilor din municipiul Constanţa uitate cu bună ştiinţă de autorităţile locale. Spunem că au fost uitate dacă or fi fost totuşi văzute vreodată de cineva cu putere de decizie. Dar aşteptăm şi propunerile cititorilor şi îi asigurăm că vom veni unde suntem chemaţi.

Strada Miron Costin uneşte bulevardele Mamaia şi Ferdinand şi se intersectează cu Tudor Vladimirescu, Dumitru Bolintineanu, Decebal, Dacia, Sarmisegetusa, Constantin Brătescu, Griviţei şi Cuza Vodă. O strada din buricul târgului cu gropi şi cu maşini parcare pe trotuar. Ne întrebăm, oare primarul municipiului Constanţa a trecut pe aici? A văzut mizeria şi gropile? Dar viceprimarii? Dar directorii de specialitate din cadrul Primăriei municipiului Constanţa?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • adriana 15 Mar, 2013 15:27 Poate veniti si pe Aleea Pelicanului! Pe o parte a strazii trotuarele au fost refacute, au borduri, intrarile spre blocuri sunt amenajate...e drept ca au pus doar un strat de zgura, dar pe partea cealalta trotuarele arata ca dupa bombardament!! Oare nu vede nimeni?!