Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:33 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevii din Mihail Kogălniceanu, susţinători „chiulangii" ai primarului Mureşan

ro

22 May, 2012 00:00 2771 Marime text
Kogalniceanu-ValerMuresan002.jpgPolitica şi şcoala nu au acelaşi drum. Au spus-o în repetate rânduri toţi oficiali de la Ministerul Educaţiei, care au cerut clar şi răspicat ca elevii să nu fie implicaţi în acţiunile politice ale candidaţilor intraţi în campanie electorală. Doar că nu toate ordinele de la centru sunt şi respectate.

Iosif Valer Mureşan, primarul comunei Mihail Kogălniceanu, şi-a lansat, ieri seara, candidatura din partea PSD pentru un nou mandat. Nimic nou până acum. Doar că primarul îi are drept susţinători pe elevii din localitate, care au abandonat orele şi au participat la un concert de zile mari, organizat de Iosif Valer Muresan, în legătură cu evenimentul de lansare. „Mai mulţi elevi au plecat de la liceu pe la ora 11.00, pentru a participa la evenimentele organizate de actualul primar în funcţie, Valer Mureşan", a declarat Anca Belu, candidatul PNL la funcţia de primar al localităţii Mihail Kogălniceanu.

Directorul Liceului Teoretic Mihail Kogălniceanu, Mirela Drăculeţ, a negat că ar fi permis elevilor să abandoneze orele pentru a participa la evenimentele organizate de primarul Mureşan. „Nu ştiu despre ce lansare este vorba. Cadrele didactice sunt la şcoală. La fel şi elevii. Cei care au lipsit de la cursuri au primit absenţe în catalog. Nimeni nu m-a anunţat că elevii trebuie să participe la această lansare", a explicat Mirela Drăculeţ.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii