Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:59 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul de la Mihail Kogălniceanu, Ancuţa Belu, are un aliat - Felix Stroe Valer Mureşan, ameninţat cu excluderea din PSD

ro

24 Oct, 2015 00:00 4412 Marime text
Social-democraţii de la malul mării sunt conştienţi că, în unele localităţi, va fi greu, ca să nu spunem imposibil, să câştige supremaţia la alegerile locale din vara anului viitor. Un exemplu confirmat este şi comuna Mihail Kogălniceanu. Filiala PSD Mihail Kogălniceanu a suferit o înfrângere neaşteptată la scrutinul electoral din iunie 2012. Social-democraţii au spus atunci adio atât funcţiei de primar, cât şi celei de viceprimar. Numai că fostul primar, social-democratul Valer Mureşan, pare că nu reuşeşte nici după trei ani să depăşească momentul, iar unica formă de a se „răzbuna“ este de a se opune proiectelor propuse de primarul în funcţie, Ancuţa Belu (PNL), şi de a-şi îndemna colegii de partid din Consiliul Local să procedeze la fel.
 
Cine are de pierdut? Comunitatea şi, indirect, PSD-ul, care îşi alungă astfel potenţialii simpatizanţi sau votanţi. Preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Constanţa, Felix Stroe, a recunoscut public: „Faţă de primarul comunei Mihail Kogălniceanu, Ancuţa Belu, am un respect deosebit şi va rămâne la PNL pentru că este un om cu principii şi conduită morală frumoasă“. „La Mihail Kogălniceanu, PNL are o echipă mai bună decât PSD. Nu se duce Mureşan la şedinţă să nu-i treacă hotărârile lui Ancuţa Belu. Păi de ce să nu le treacă? Proiectele europene nu trebuie aprobate? Nu pe Anca Belu o pedepsim, ci pe locuitorii comunei, inclusiv pe membrii şi simpatizanţii PSD. Dacă nu înţelege, o să fie dat afară din partid foarte rapid“, a declarat liderul PSD Constanţa.
 
Situaţii similare se regăsesc şi la Băneasa, iar Stroe pare să nu le mai tolereze. „Sunt bravi, sunt puternici, să câştige alegerile locale! Dacă nu, patru ani, să lucreze în slujba cetăţenilor cu primarul care a fost ales. Dacă Mureşan continuă, veţi vedea primul dat afară din partid“, a concluzionat preşedintele PSD Constanţa.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii