Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:42 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevii de la 23 August, implicaţi în proiectul "Come, come, whoever you are" (galerie foto)

ro

29 Nov, 2011 01:00 3234 Marime text

scoala_23_august.jpgEchipa de proiect a Şcolii cu clasele I-VIII 23 August a participat în perioada 13-19 noiembrie la prima întâlnire din cadrul proiectului Comenius Multilateral "Come, come, whoever you are".

Întâlnirea a avut loc în Turcia, la Besni, fiind găzduită de Dumlupinar İlköğretim Okulu, coordonatorul proiectului. Echipa din România a fost alcătuită din patru cadre didactice: Nurla Erol, Alexandra Mihaela Necula, Anişoara Angheluţă, Ghiuzin Adilburi şi trei elevi: Ionuţ Bogdan Dragotă, Andrei Ciupercă şi Andrei Cristian Vlădoi. Alături de echipa din România au fost prezente şi echipele din Franţa, Spania şi Romania (Păuleşti, Satu Mare). Tema întâlnirii de la Besni a fost prezentarea produselor realizate în prima etapă a proiectului: panouri cu ţările partenere, concursul de logo-uri, prezentări powerpoint despre şcoli. Activităţile primei întâlniri au fost: prezentarea şcolilor, a grupurilor de elevi şi de profesori implicaţi în proiect, compararea sistemelor educaţionale ale ţărilor participante, prezentarea rezultatelor concursurilor pentru stabilirea logo-ului, alegerea unui logo, alegerea numelui pentru site-ul proiectului, vizitele la Guvernatorul provinciei şi la Directoratul Naţional al Educaţiei din Besni.

Următoarea întâlnire va avea loc la Şcoala cu clasele I-VIII 23 August, în perioada 7-12 mai 2012, unde se vor desfăşura activităţi precum plantarea unor pomi şi un concert pe tema toleranţei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii