Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:44 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EFOSAN bagă în reparaţii Ambulatoriul 2

ro

23 Aug, 2012 02:48 2466 Marime text

spital_eforie.jpgSpitalul Clinic de Recuperare Medicina Fizică şi Balneologie din Eforie Nord organizează o procedură de achiziţii publice pentru atribuirea contactului „Reparaţii şi reamenajare Ambulatoriu nr.2".

Valoarea estimată a contractului este de 3.312.267,27 lei. Societăţile care doresc să participe la licitaţie pot depune ofertele de participare până pe data de 3 septembrie ora 10.00, urmând ca acestea să fie deschise în aceeaşi zi, la ora 11.00. Garanţia de participare este de 6.6245 de lei.

Lucrările de reparaţii constau în schimbarea tâmplăriei ambulatoriului, a acoperişului, lucrări de termoizolaţie, instalaţii termice, reabilitare cabine tratament nămol. Durata de execuţie maximă acceptată a contractului este de patru luni. Persoanele responsabile de organizarea şi buna desfăşurare a procedurii de achiziţii publice sunt Elena Florentina Mărgărit - manager, Maxim Zechie - şef birou financiar contabil, Ionuţ Bacă - economist achiziţii, Miron Dragotă - inginer, Gheorghe Cutova - merceolog.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii