Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezvoltarea comunei Cogealac, în atenţia deputatului PNL Gheorghe Dragomir

ro

28 Nov, 2008 02:11 1445 Marime text

pnl_ghe._dragomir_05.jpgCandidatul PNL Constanţa la Camera Deputaţilor, în Colegiul nr. 1, deputatul Gheorghe Dragomir, continuă seria deplasărilor în localităţile colegiului unde candidează pentru un nou mandat în Parlamentul României.

Liderul PNL s-a aflat în mijlocul a sute de locuitori ai comunei Cogealac, cărora le-a prezentat câteva dintre proiectele propuse pentru bunăstarea localităţii şi pentru o viaţă mai bună. La întâlnirea electorală, deputatul Gheorghe Dragomir a fost însoţit de primarul Cati Hristu, precum şi de liderii PNŢCD Constanţa, Tudorel Chesoi, Corneliu Neagoe şi Daniel Vidican. Parlamentarul PNL a declarat că, şi în mandatul viitor, va fi alături de comuna Cogealac, sprijinind proiectele administraţiei locale. „În comuna dumneavoastră s-au făcut multe şi acesta este doar începutul. În perioada următoare vom aduce fonduri pentru canalizare, alimentare cu apă, pentru continuarea asfaltării drumurilor şi pentru un iluminat public mai performant", a anunţat deputatul Gheorghe Dragomir. De asemenea, candidatul PNL la Camera Deputaţilor, în Colegiul nr. 1, a precizat că un accent deosebit va fi pus pe dezvoltarea agriculturii în zonă, prin introducerea unui sistem performant de irigaţii. Toate aceste proiecte vor duce la bunăstarea cetăţenilor din comună, însă, în opinia sa, pentru a trăi mai bine, cetăţenii au nevoie de locuri de muncă remunerate la standarde europene. „Toate proiectele se realizează cu oameni, iar acest lucru înseamnă locuri de muncă bine plătite şi stabile. Degeaba vom îndeplini toate aceste obiective dacă cetăţenii nu vor avea un salariu bun pentru a trăi decent", a mai afirmat deputatul Partidului Naţional Liberal.
La finalul întâlnirii, locuitorii comunei Cogealac au fost îndemnaţi să se prezinte, duminică, la urne pentru a vota „oameni cu experienţă, care au dovedit că ştiu ce să facă în Parlament".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii