Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:45 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cinci aspiranti pentru fotoliile de adjuncti la Inspectoratul Scolar

ro

18 Mar, 2009 21:20 1105 Marime text

Invitat la emisiunea de astăzi de la Radio Sky, noul Inspector Şcolar General, Petrică Miu a declarat că, până la acest moment, au fost depuse cinci CV-uri pentru cele două funcţii de inspector adjunct. Pe lângă cele două înlocuiri, Miu va mai schimba şi câţiva inspectori de specialitate.

După ce la începutul acestei săptămâni noul inspector şcolar a fost instalat în funcţie de către prefectul Liviu Brăiloiu, în perioada imediat următoare urmează schimbarea celor doi inspectori adjuncţi. „Îi schimb pe amândoi. E normal ca fiecare să vină cu o echipă cu care a lucrat". Cei cinci aspiranţi la fotoliul de inspector adjunct sunt Liliana Timofte, fost inspector management, Constantin Caracoti, fost inspector general adjunct, Adriana Gheorghe, ex-inspector evaluare şi dezvoltarea instituţională, şi Filip Teodor, inspector activitate educaţională şi Ana Bileca - directoare adjunctă la Colegiul Economic „Carol I", soţia consilierului local PSD, despre care se zvonea că ar aspira la şefia ISC. „Nu m-a decis care din cei cinci vor lua locul actualilor însă în momentul când vor pleca aceştia, mă voi hotărâ. Vor pleca în condiţii amiabile", a completat şeful ISC.  

Nici inspectorii de specialitate din cadrul instituţiei nu vor scăpa de schimbare. Miu a declarat că unii dintre aceştia vor fi schimbaţi. „Nu am luat în calcul faptul că fac parte din vechea echipă. La privirea imediată pe care eu mi-am «aruncat-o» şi din primele discuţii pe care le-am avut am decis asta. Voi avea o întâlnire faţă în faţă cu aceştia".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii