Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:58 26 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 56

ro

04 Nov, 2015 00:00 710 Marime text


Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă. Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus  ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dv. cititorii noştri. Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr.  2714 din data de 2 noiembrie 2009:

ANL-iştii - ce-au fost şi ce-au ajuns

Radu Babuş, Amuraş Tănase, Mircea Solcanu, Dragoş Poteleanu, Aurelian Pătrunjei şi Cătălin Anton sunt numai câţiva dintre cei pe care îi regăsim pe lista locatarilor din ANL-uri.
„Pomelnicul“ este completat şi de nume cu iz afaceristic, cum ar fi cel al Andreei Georgiana Şerban, despre care se spune că ar fi fiica Sorinei Gina Hortolomei Moscu. De şapte ani, locuiesc în blocuri ANL, plătesc chirii infime şi-şi duc traiul în condiţii de lux. Au primit apartamente sau garsoniere în decembrie 2002, ca un cadou anticipat de la Moş Crăciun.

Citeşte mai departe!

 Băsescu şi-a amintit cum l-a cununat pe turcul Amza (galerie foto)

Noul sediu central al Uniunii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani din România s-a dovedit a fi neîncăpător pentru mulţimea de oameni venită să participe la inaugurarea obiectivului, eveniment la care a fost prezent şi preşedintele Traian Băsescu.

Citeşte mai departe!

Fosta firmă a lui Chircă ar putea primi o „suplimentare“
Primăria lui Mazăre dă alţi bani pe cafele. Soţia lui Ovidiu Chircă - fost acţionar al SC Prodigy Corporation - este inculpată, alături de primarul Constanţei, de Nicuşor Constantinescu şi alţii, în dosarul retrocedărilor.

Citeşte mai departe!

Ti-a placut articolul?

Comentarii