Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:34 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mondo Cafe, un local potrivit pentru cafeaua de dimineaţă

ro

13 Jan, 2012 03:29 3554 Marime text

Mondo1.jpgPe la Mondo Cafe am mai fost acum ceva timp, dar de atunci s-au mai schimbat lucrurile. Acel labirint de care vă spuneam a cam dispărut. Au rămas doar vreo trei camere şi o mică terasă care este închisă iarna. Este ceva mai frumos şi mai aranjat. Amenajarea nu s-a schimbat prea mult, dar parcă nu mai este aşa hidos. Arată mai elegant. Este chiar frumos pentru o cafea dimineaţa, pentru că are geamuri foarte mari şi intră lumină naturală. Eu mă simt bine acolo. Ospătăriţele se mişcă destul de rapid şi sunt amabile. Îmi place că sunt câte două pe tură, cu toate că nu sunt aşa mulţi clienţi. Un mare plus pentru acest lucru, căci nu aştepţi jumătate de oră pentru o cafea.

Mondo2.jpgPreţurile nu sunt foarte diferite de alte localuri din jur, dar acceptabile pentru acea zonă deja foarte cunoscută în oraş. Au şi mâncare în caz că vreţi să ronţăiţi ceva. Este chiar bună şi destul de acceptabilă ca preţ. Cu 20 de lei vă puteţi potoli foamea. Vă spuneam atunci de vasul de toaletă extrem de mic. Nu s-a schimbat nimic. Este cam incomodă, dar măcar te face să zâmbeşti şi să te simţi copil. Vă recomand această cafenea dacă sunteţi prin zonă.
Conform Registrului Comerţului, localul funcţionează pe societatea Mondo Cafe SRL, de care se ocupă Stela şi Cristina Ghiţulescu, şi este situat pe bulevardul Tomis, la nr. 124.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii