Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Galion, corabia se mută în centrul oraşului (document)

ro

27 Oct, 2010 02:01 6500 Marime text
cap_3.jpgEste un restaurant foarte frumos amenajat, cu preţuri puţin cam mari, dar cu mâncare delicioasă. Poţi merge oricând pentru a mânca ceva, dar vă recomand serile de sâmbătă când este muzică folk live. Păcat că servirea cam lasă de dorit pentru că altceva nu poţi reproşa.

Am scris acum ceva timp despre restaurantul La Galion din staţiunea Mamaia şi aminteam de localul cu acelaşi nume deschis în centrul oraşului. Este situat pe strada Răscoala din 1907 nr. 10, în zona pieţei Unirii. Important să ştiţi că intrarea este pe strada Cuza Vodă. Imposibil să nu observaţi vârful corăbiei care iese dintre blocuri. Accesul este puţin cam dubios pentru că trebuie să treci printr-un culoar destul de întunecat, dar odată ajuns în restaurant, nu vei regreta. Amenajarea este pur şi simplu fantastică. O parte din podea este transparentă şi se poate vedea un cufăr plin de comori pe o fâşie de nisip. Pe pereţi sunt hublouri şi meduze frumos luminate, iar culorile se îmbină perfect. Un alt lucru care îţi atrage atenţia este barul. Pe o parte este un acvariu imens, iar pe altă parte este un „perete de apă". Eu am rămas plăcut impresionată. Preţurile sunt puţin cam mari. O masă completă te ajunge pe la 30 - 40 de lei. Depinde foarte mult şi ce vrei să mănânci pentru că au un meniu bogat. Iar ca şi gust, cu greu mai găseşti mâncare aşa delicioasă.

Galion_1.jpgDin păcate sunt ceva probleme cu servirea. Eu am nimerit o ospătăriţă în vârstă, suficient de amabilă dar care se mişcă în reluare. Ba mai mult, la un moment dat a dispărut din restaurant pentru o bună perioadă de timp. Sper că nu se întâmplă mereu aşa, mai ales sâmbăta când este seară folk, cu muzică live, şi vin mulţi clienţi. Este un restaurant foarte frumos amenajat, cu preţuri puţin cam mari, dar cu mâncare delicioasă. Poţi merge oricând pentru a mânca ceva, dar vă recomand serile de sâmbătă când este muzică folk live. Păcat că servirea cam lasă de dorit pentru că altceva nu poţi reproşa.

Restaurantul funcţionează pe societatea Lord Unic SRL, de care se ocupă Dănuţ-Ionel Nicolae şi Mariana Dinescu. Localul poate fi găsit şi în staţiunea Mamaia în timpul verii.

La Galion primeşte patru stele.

stele_galion.jpg

 

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Daniela 10 Dec, 2010 10:51 Nu pot sa cred ce sa intamplat MARIANA?DOAMNE DUMNEZEULE vara trecuta am fost in Constanta si am cunoscut un om extraordinar,un prieten de nota 10.Nu am cuvinte,Dumnezeu ia la el toti oamenii buni? Sincere Regrete,DUMNEZEU SO IERTE.
  • Anonim 07 Nov, 2010 08:27 Asa este a decedat.MARIANA vei rămâne vesnic in sufletul meu.
  • fara nume 06 Nov, 2010 21:08 Din pacate este adevarat.Inmormantarea este maine. Dumnezeu sa o ierte
  • anonim 05 Nov, 2010 19:35 Daca e adevarat ce am aflat si sper din suflet sa nu fie asa, adica frumoasa si distinsa domnisoara MARIANA DINESCU nu ar mai fi printre noi si ca in ziua de 05.11.2010 a decedat,cu durere in suflet si cu profund regret spun DUMNEZEU s-o ierte!!!!!!!!!!!!!!!!