Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Funny People ospătarul este mai atent la calculator decât la clienţi (document)

ro

06 Oct, 2010 02:00 5664 Marime text
cap_3.jpgChiar dacă această cafenea nu are nimic special, este situată lângă universitate şi preţurilesunt destul de acceptabile. Dacă sunteţi studenţi, cu siguranţă o să vă placă acest local.

De curând, s-a deschis pe bulevardul Mamaia nr. 130 A, lângă sediulvechi al UniversităţiiOvidus, o cafenea numită Funny People. Nu este un spaţiu foarte mare,dar este drăguţ amenajat. Sunt şi anumite lucruri deranjante, deexemplu la intrare, unde te încurci în acele bucăţi mici de lemn,menite să ţină muştele afară. În rest, este aranjat foarte frumos.Pereţii au culori vii, canapelele la fel. Este şi un mic separeu, dacădoreşti puţină linişte. Muzica este frumoasă şi se potriveşteatmosferei. În plus, sunt puţine localuri în acea zonă care oferăpreţuri acceptabile pentru clienţi. O cafea costă 4,5 lei, un suc camla fel.

Funny_2.jpgUn alt lucru care-mi place este diversitatea deceaiuri oferită. Au un meniu în formă de evantai, în care găseşticeaiuri de prin toată lumea.Pe o parte sunt cele calde, pe cealaltă parte sunt reci. Chiar ai deunde alege şi nu sunt deloc scumpe. Preţurile variază între cinci şinouă lei. Cu toate că este un singur ospătar, nu sunt probleme mari cuservirea. Vine rapid la masă şi comanda îţi este adusă la fel derepede. Păcat că sunt momente în care se pune în faţa calculatorului,lângă bar, şi rar mai trece pe la mesele din separeu.Dacă mai vrei să comanzi ceva sau să ceri nota de plată, trebuie sămergi până la el şi să-l „deranjezi". Cu toate că nu are nimic specialşi nu iese cu mare lucru în evidenţă, este lângă universitate şi ăstaeste un mare plus. Dacă sunteţi studenţi, cu siguranţă o să vă placăacest local.

Cafeneaua funcţionează pe societatea Sensia Shop SRL, de care seocupă Luana Georgiana Ion şi Vasile Agapie. Cel din urmă mai esteimplicatşi în Anub Smart SRL.

Funny People primeşte patru stele.

stele_funny.jpg

 

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii