Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:50 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fabaria - Just A Minute, un take-away pentru cei care nu se grăbesc (galerie foto+document)

ro

20 May, 2011 00:15 7606 Marime text

cap_4.jpgDe curând s-a pus în funcţiune pe strada Plevnei nr. 1, în spatele farmaciei Miga, un nou local marca Fabaria, care, după cum susţine şi pe site-ul propriu, a pornit o campanie de cucerire a pieţei restaurantelor din Constanţa şi nu numai. Just A Minute este un local de tip take-away/autoservire, pe care cei de la Fabaria l-au deschis probabil cu ideea de a încerca să ridice un pic nivelul pieţei constănţene de catering şi home delivery. Just A Minute este utilat ultramodern şi este construit ca o autoservire, în eventualitatea că unii clienţi ar putea să vină să comande personal de la faţa locului şi nu numai telefonic. Prezenţa a două mese în interiorul fast-food-ului m-a intrigat. Cu alte cuvinte, ar fi posibil, teoretic vorbind, să mănânci şi la faţa locului. Altfel de ce ar exista mese, cu oliviere aşezate pe ele? Nu vă faceţi iluzii, oricum spaţiul este extrem de mic şi, după cum veţi vedea în continuare, mesele sunt puse acolo, în cel mai fericit caz, pentru a nu aştepta în picioare sau pe afară finalizarea comenzii.

Am intrat la Just A Minute cu ideea bine întipărită în minte de a mânca o pizza, pentru că ştiam că cei de la Fabaria prepară o pizza bună şi relativ ieftină. 19052011364.jpgDupă ce am întrebat dacă se poate mânca acolo şi am primit un răspuns afirmativ, am comandat pizza şi m-am aşezat la una din cele două măsuţe cu câte două scăunele fiecare. În timp ce aşteptam, am studiat un pic preţurile. Meniul zilei costă doar 7,5 lei şi include o ciorbă de pui sau de văcuţă plus felul doi constând în pârjoale cu cartofi natur, respectiv frigărui şi orez cu legume. Meniurile de tip office, constând în felul doi plus garnitură, salată şi o focaccia costa 15 lei. O pizza costă, în medie, 14 lei. Pizza pe care am comandat-o acum mai bine de jumătate de oră... Ceea ce nu ştiam era că... mai aveam de aşteptat!

Prima jumătate de oră a trecut relativ repede... Ideea este că, dacă aş fi comandat pizza de acasă, telefonic, ar fi durat tot atât de mult. Doar dacă pizza nu se prepară în altă parte şi este apoi adusă la Just A Minute, dar atunci care ar mai fi rostul localului acesta? Cireaşa de pe tort a venit însă după 3 sferturi de oră, când în sfârşit mi s-a adus pizza, pe care am spus ca vroiam să o consum la faţa locului, şi nu acasă. Mi s-a înmânat o cutie ce conţinea pizza, împreună cu un set de tacâmuri de unică folosinţă, din plastic transparent. M-am pus la masă şi am mâncat direct din cutie, aceasta fiind procedura standard, se pare, la Just A Minute. Mă întreb ce s-ar fi întâmplat dacă aş fi comandat o ciorbă...

Sfatul meu pentru Fabaria - Just A Minute este să renunţe la artificii de genul acesta dacă nu sunt capabili să ofere servicii de calitate pe toată linia. Pentru că pe piaţă există deja suficient de multe firme concurente unde poţi cumpăra mâncare pentru acasă şi în acelaşi timp poţi servi masa într-un mod absolut decent, şi nicidecum la faţa locului nu ţi se serveşte mâncarea în recipiente destinate transportului la domiciliu.

Fabaria Just A Minute primeşte 3 stele, pentru amenajarea interioară, mâncare bună la preţuri decente şi amabilitatea angajaţilor.

Just A Minute funcţionează pe societatea SC Trinagria SRL, administrată de Cristian Cuşa, care se mai ocupă de Crimis SRL, Sagesta Inc. SRL, Amalfi-Inc SRL şi Aegades SRL.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • irina 08 Jul, 2011 18:34 colegele mele de birou au facut toxiinfectie alimentara dela mancarea servita la fabaria!
  • BUCURESTI 04 Jul, 2011 13:56 EXTREM DE SARATA MANCAREA!!!!!EXTREM DE SCUMPA!!!!!FACUTA DIN RESTURI.
  • Liliana 14 Jun, 2011 21:48 .................cea mai proasta mancare din oras!!!!!NU MANCATI LA FABARIA CA SA NU FACETI TOXIINFECTIE ALIMENTARA!
  • JOHN 11 Jun, 2011 00:53 un focar de infectie!!!!!
  • nelu 07 Jun, 2011 18:29 O PUSCARIE DE COTET!ASTA ESTE FABARIA!UN COTET
  • nela 06 Jun, 2011 17:53 jos hotii de la fabaria!!!!!!!!!!
  • fosta angajata 27 May, 2011 12:34 CEA MAI PROSTA MANCARE DIN ORAS!!!!
  • Un client nemultumit: 26 May, 2011 14:03 Am comandat o lasagna si paste care s-au dovedit adevarate infectii. Lasagna avea carne veche, iar pastele erau uscate si cu gust de ulei ranced.Le-am aruncat intr-un minut, de frica sa nu fac toxiinfectie alimentara. M-am lasat de cumparat mancare de la Fabaria.
  • vlad 22 May, 2011 16:58 subscriu la cele scrise mai sus.FOARTE PROASTA MANCARE LA FABARIA IN SPATE LA FARMACIA MIGA!
  • inalinis@yahoo.com 20 May, 2011 13:15 foarte proasta mincare!eu si colegele mele dela birou am avut probleme groaznice la stomac din cauza mincarii acestei spelunci numita de dvs restaurant!luni vom merge sa facem reclamatie la sanepid, o colega de-a mea care este insarcinata este in pericol sa piarda sarcina din cauza toxiinfectiei medicale produse de mincarea consumata la Fabaria de pe strada Plevnei chiar in spatele vechii farmacii Miga.sub nici o forma nu consumati produsele acestei spelunci infecte care vinde clientilor sai mincare stricata .cum am spus in rindurile de mai sus vom face reclamatie la Sanepid luni,23 mai, anul curent,sintem 14 persoane care am suferit de pe urma toxiinfectiei alimentare produse de acest local,daca a-ti avut probleme similare cu acest local nu ezitati sa ma contactati 0740.044.744