Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bourbon, cafeneaua cu trabucuri foarte scumpe (document)

ro

29 Sep, 2010 01:50 8311 Marime text
cap_1.jpgEste un local bun pentru a bea o cafea dimineaţa sau un suc seara. Poţi sta la parter, „în văzul lumii", sau la etaj, unde ai parte de ceva intimitate. Oriunde ai sta, cafeaua este una dintre cele mai bune din oraş.

Am mai scris despre Bourbon, dar despre cel de pe strada Alexandru Puşkin. Acum vorbim despre cel de pe bulevardul Tomis nr. 108, lângă Sala Sporturilor. Şi această cafenea este de mult timp aici şi chiar îmi place. Nu este un spaţiu foarte mare, dar este înalt, astfel că poţi sta la parter sau poţi urca la etaj. Oriunde ai sta, este o atmosferă plăcută. Sunt canapele mari şi confortabile, mesele sunt micuţe, dar asta nu deranjează, ba chiar ajută barul să fie ceva mai spaţios. Îmi place că sunt multe spoturi aranjate frumos, care nu sunt puternice, aşa că mai tot timpul este semi-întuneric în cafenea. Parterul mi se pare făcut special pentru cei care vor să fie văzuţi la o cafea în oraş. Sunt geamuri mari prin care se vede cu uşurinţă de afară şi oricine întră dă nas în nas cu clienţii care stau acolo. Pentru ceva intimitate vă recomand mesele de la etaj pentru că sunt ferite de ochii lumii. Preţurile sunt normale pentru un astfel de local. O cafea costă cam şase, şapte lei, dar este chiar bună. Una dintre cele mai bune din oraş aş putea spune.

Bourbon_2.jpgPentru admiratorii de trabucuri, aflaţi că de aici puteţi cumpăra diverse sortimente cunoscute în toată lumea, doar că preţurile sunt pe măsură. Dacă vreţi să daţi câteva milioane de lei vechi pe un trabuc, aici trebuie să mergeţi. Ba chiar puteţi cumpăra brichete şi scrumiere la preţuri la fel de mari. Nu sunt eu pasionată de aşa ceva, dar este bine de ştiut că există un astfel de loc în oraş. Ospătăriţele sunt rapide, doar că zâmbesc destul de puţin şi se vede că nu prea îşi doresc mulţi clienţi în cafenea. Este un local bun pentru a bea o cafea dimineaţa sau un suc seara. Poţi sta la parter, „în văzul lumii" , sau la etaj unde ai parte de ceva intimitate. Oriunde ai sta, cafeaua este una dintre cele mai bune din oraş.

Bourbon funcţionează pe societatea Amaruii SRL, administrată de Razvan Cristian Iacob, care mai este implicat în Elcora Nav SRL, R.F. Pub SRL, Bourbon SRL, Hacienda Cafe SRL. Alte cafenele Bourbon mai puteţi găsi pe strada Alexandru Puşkin nr. 36, în Tomis Mall, în complexul comercial Tom, în City Park Mall şi în Dorally Mall. Pe lângă acestea, mai sunt în staţiunea Mamaia, Bacău, Suceava, Iaşi, Cluj, Baia Mare, Bucureşti şi Predeal.

Bourbon primeşte patru stele.

stele_bourbon.jpg

 

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • sultanul 09 Apr, 2011 09:48 VOTEZ CINCI STELE
  • sultanul 09 Apr, 2011 09:47 te-ai sculat tarziu,IRENE,ALTFEL NU STATEAI DE FIECARE DATA LA USA,sau RAZVAN are prietena!EU ,nu am racit,imi place cafeaua si chiar ma pricep...SULTANUL!
  • Irene 29 Sep, 2010 08:32 Doar ca atunci cand stai la mesele de langa usa te cam trage curentul de la usa mare de la intrare. De fiecare data cand am fost acolo am racit .