Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:05 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tucan vrea sa-i dea afara din Consiliu Local pe Chelaru si Popescu

ro

31 Mar, 2010 02:44 1675 Marime text
cap_2.jpgPartidul Naţional Liberal filiala judeţeană Constanţa, cheamă în judecată pe 30 aprilie, la primul termen, Consiliul Local Năvodari, într-un dosar prin care se solicită obligarea emiterii unui act administrativ.

Dosarul nr. 3842/118/2010 a fost înregistrat pe 29 martie. Potrivit celor declarate de primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, solicitarea liberalilor ar face referire la obligarea Consiliului Local de a emite un proiect de hotărâre prin care cei doi consilieri locali liberali, Florin Chelaru şi Cristian Popescu, excluşi din PNL în urmă cu o săptămână, să fie daţi afară şi din Consiliu. „Tucan încurcă toate lucrurile şi în Consiliul Local că nu se prezintă la şedinţe, dar şi în filiala partidului pe care o conduce. Cei doi, pe care vrea să-i dea afară din CL, nici nu ştiau să s-a convocat o şedinţă în care era propusă excluderea lor. Au fost excluşi din partid la o cârciumă, la Scoica". Matei a mai adăugat şi că în şedinţa următoare de Consiliu Local va propune excluderea liberalului Tucan din cauza absenţelor nemotivate repetate din ultima perioadă.

proces_pnl_-_jean_paul_tucan_03.jpgContactat telefonic, liderul organizaţiei judeţene a PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir, a precizat că nu ştie care este obiectul dosarului şi că cel mai indicat în acest sens este preşedintele organizaţiei PNL Năvodari, Jean Paul Tucan.

Acesta în schimb, nu a vrut să dea niciun fel de detalii despre motivul pentru care a deschis acest dosar, precizând doar că a atacat nişte hotărâri de Consiliu Local. „Este secret, nu pot să vă spun despre ce este vorba. Sunt doar nişte hotărâri de Consiliu Local pe care le contest", a precizat Tucan.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii