Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:07 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stelian Ion, candidatul USR-PLUS la primăria Constanța, întâlnire cu locuitorii din cartierul Tomis II (galerie foto)

ro

15 Jul, 2020 00:00 3014 Marime text

  • Stelian Ion și echipa sa a ajuns și în cartierul Tomis II din municipiu.

  • Între alte multe probleme semnalate, locuitorii din cartierul Tomis 2 - zona Liceului Tomis au spus că duc lipsa unei piețe agroalimentare

  • Se simte, de asemenea, nevoia unor terenuri de sport și locuri de joacă dar și  implementarea în cartier a unui sistem de pază sau o implicare mai riguroasă a poliției locale


Candidatul USR-PLUS la funcția de primar al municipiul Constanța continuă seria întâlnirilor cu locuitorii din urbe.
Stelian Ion și echipa sa a ajuns și în cartierul Tomis II din municipiu. "Între alte multe probleme semnalate, locuitorii din cartierul Tomis 2 - zona Liceului Tomis ne-au spus că duc lipsa unei piețe agroalimentare.
Se simte, de asemenea, nevoia unor terenuri de sport și locuri de joacă. Curțile școlilor, care ar putea suplini aceste lipsuri, sunt închise. Redeschiderea terenurilor de sport ale școlilor pentru copii și tineri, în condiții de siguranță, reprezintă unul dintre proiectele mele și ale echipei USR PLUS odată ajunși la Primărie.
Nu în ultimul rând, stând de vorbă cu oamenii, aceștia ne-au mai mărturisit că, pentru mai multă siguranță și liniște, și-ar dori implementarea în cartier a unui sistem de pază sau o implicare mai riguroasă a poliției locale.
Fiecare punct de vedere este important pentru noi. Tocmai de aceea ne vom afla în următoarele luni în toate zonele Constanței pentru a discuta cu oamenii. Acesta este modul în care noi suntem hotărâți să facem administrație locală”, a precizat Stelian Ion.
 

Citește și:

Stelian Ion, candidatul USR-PLUS pentru funcția de primar al Constanței “Oamenii își doresc schimbarea. Din septembrie, abordarea noastră va fi cu totul diferită” (galerie foto)

Stelian Ion (USR) - „Cartierul Km 4-5 are nevoie de o piaţă amenajată modern. Este absolut necesar şi un parc veritabil!”

Deputatul Stelian Ion a continuat seria întâlnirilor cu constănţenii. Ce probleme i-au semnalat locuitorii din cartierul Tomis 3? (galerie foto)

Deputatul Stelian Ion, discuţii cu locuitorii dintr-o zonă-simbol a oraşului Constanţa - artera pietonală Ștefan cel Mare


Deputatul Stelian Ion s-a întâlnit cu locuitorii din cartierul Tomis Nord din Constanţa
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii