Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:51 23 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stelian Ion, candidatul USR-PLUS pentru funcția de primar al Constanței “Oamenii își doresc schimbarea. Din septembrie, abordarea noastră va fi cu totul diferită” (galerie foto)

ro

13 Jul, 2020 00:00 2591 Marime text

  • Deputatul Stelian Ion și-a reluat vizitele în cartierele din oraș. Acesta este candidatul USR la primăria Constanța

  • Împreună cu echipa sa, formată din reprezentanții Alianței USR-PLUS, Ion s-a întâlnit cu locuitorii cartierului Poarta 6 din municipiu și cu cei din zona Far

  • La finalul întâlnirilor, candidatul USR a trecut în revistă problemele pe care oamenii i le-au semnalat

 
Deputatul Stelian Ion și-a reluat vizitele în cartierele din oraș. Acesta este candidatul USR la primăria Constanța.
Împreună cu echipa sa, formată din reprezentanții Alianței USR-PLUS, Ion s-a întâlnit în weekend cu locuitorii cartierului Poarta 6 din municipiu și cu cei din zona Far.
“Am vorbit cu foarte mulți cetățeni, am schimbat idei pentru cartier și pentru orașul nostru, și zâmbete pe sub mască. De asemenea, de mult nu am mai primit atâtea încurajări, chiar și de la 2m distanță. Se vede dorința oamenilor de schimba ceva, speranța că în sfârșit avem o perspectivă bună, și energia de a munci pentru a o concretiza! Vom reveni în Poarta 6”, a spus Stelian Ion.
După cartierul Poarta 6, sâmbătă seară acesta a ajuns și în Piața Farului, împreună cu colegii săi.
La finalul întâlnirilor, candidatul USR a trecut în revistă problemele pe care oamenii i le-au semnalat:
- lipsa curățeniei;
- spațiile, zonele verzi și trotuarele dintre blocuri sunt deteriorate;
- este mare nevoie de o pasarelă care să permită legătură cu cartierul KM 4-5 peste calea ferată;
- locurile de joacă, terenurile de sport și parcurile trebuie regândite și reamenajate;
- lipsa locurilor de parcare.
“O mare problemă întâlnită în zona Far este cea a canalizării din cauza căreia, în timpul ploilor abundente, sunt inundate bulevardul și apartamentele de la parterul unor blocuri. Sunt ani de când locuitorii afectați cer administrației Făgădău să găsească o soluție. Fără rezultat însă. Din păcate, ignorarea adevăratelor probleme ale constănțenilor este stilul de lucru al administrației PSD și al actualului primar. Din septembrie, abordarea noastră va fi cu totul diferită. Vom fi în mijlocul oamenilor, alături de ei. Oamenii își doresc schimbarea la Constanța”, a concluzionat Stelian Ion.
 

Citește și:

Stelian Ion (USR) - „Cartierul Km 4-5 are nevoie de o piaţă amenajată modern. Este absolut necesar şi un parc veritabil!”


Deputatul Stelian Ion a continuat seria întâlnirilor cu constănţenii. Ce probleme i-au semnalat locuitorii din cartierul Tomis 3? (galerie foto)

Deputatul Stelian Ion, discuţii cu locuitorii dintr-o zonă-simbol a oraşului Constanţa - artera pietonală Ștefan cel Mare

Deputatul Stelian Ion s-a întâlnit cu locuitorii din cartierul Tomis Nord din Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii