Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:01 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stelian Ion (USR) - „Cartierul Km 4-5 are nevoie de o piaţă amenajată modern. Este absolut necesar şi un parc veritabil!”

ro

02 Mar, 2020 00:00 3644 Marime text

Deputatul Stelian Ion şi echipa sa au ajuns şi în cartierul Km 4-5, acolo unde au discutat cu locuitorii din zonă. Au fost identificate nereguli comune celorlalte zone din oraş, dar şi probleme specifice acestui cartier.


Stelian Ion spune că în acest cartier ar fi nevoie de o piaţă amenajată modern, la standarde europene, comerţul stradal ar trebui mai bine organizat, iar pentru cei mici s-ar impune mai multe locuri de joacă. În cartier ar fi absolut necesar şi un parc veritabil. Există un asemenea spaţiu, însă doar în zona Anda.



„O mare problemă, semnalată de mai mulţi cetăţeni, este trotuarul de pe strada Panduri. Acolo, Primăria a diminuat drastic locurile de parcare, amenajând cu dale un trotuar lat de cca 6 metri. Parcarea este interzisă pe un asemenea trotuar, chiar dacă ar rămâne suficient loc pentru pietoni. O redimensionare a trotuarului la cca 3 metri lăţime ar fi permis şi crearea unor locuri de parcare. În acest moment, parcarea maşinilor pe stradă îngreunează foarte mult traficul. De altfel, în general, locuitorii din KM 4-5 se confruntă cu lipsa locurilor de parcare.


Este clar că e mult de lucru şi în acest cartier. Multe zone din oraş par, practic, lăsate în paragină. Alegerile din această vară sunt vitale. Dar împreună putem face un pas mare spre reconstrucţia Constanţei”, afirmă Stelian Ion.


Citeşte şi:

Deputatul Stelian Ion a continuat seria întâlnirilor cu constănţenii. Ce probleme i-au semnalat locuitorii din cartierul Tomis 3? (galerie foto)

Deputatul Stelian Ion, discuţii cu locuitorii dintr-o zonă-simbol a oraşului Constanţa - artera pietonală Ștefan cel Mare

Deputatul Stelian Ion s-a întâlnit cu locuitorii din cartierul Tomis Nord din Constanţa
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii