Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:51 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Stelian Ion, discuții cu locuitorii dintr-o zonă-simbol a orașului Constanța - artera pietonală Ștefan cel Mare

ro

20 Feb, 2020 00:00 3387 Marime text

Deputatul Stelian Ion a avut ieri o nouă întâlnire cu locuitorii municipiului Constanța.
"M-am întâlnit cu constănțenii într-o zonă-simbol a orașului Constanța - artera pietonală Ștefan cel Mare. Din păcate, această stradă, altădată principalul vad comercial al orașului, a fost lăsată în paragină.
 
Actualul primar a promis în 2016 că va reabilita complet această zonă. Suntem în 2020, la sfârșit de mandat, și nimic nu s-a întâmplat. Dimpotrivă, lucrurile arată mai rău. Oamenii sunt dezamăgiți. Dar nu doar de modul în care arată orașul, ci și față de modul în care actuala administrație reacționează în legătură cu problemele lor - unele foarte grave, de natură socială. E nevoie de un dialog permanent cu constănțenii, nevoile lor trebuie cunoscute și rezolvate. Sunt convins că din această vară, odată cu alegerile locale, schimbarea se va produce și în orașul nostru, spre binele constănțenilor", a declarat deputatul USR, care și-a exprimat deja intenția de a candida pentru Primăria municipiului Constanța.
 
Stelian Ion va continua să se întâlnească și cu locuitorii altor cartiere din municipiu pentru a le afla problemele și propunerile pentru dezvoltarea urbei.
 
Citește și:
 
Deputatul Stelian Ion s-a întâlnit cu locuitorii din cartierul Tomis Nord din Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii