Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:59 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Stelian Ion a continuat seria întâlnirilor cu constănțenii. Ce probleme i-au semnalat locuitorii din cartierul Tomis 3? (galerie foto)

ro

24 Feb, 2020 00:00 3450 Marime text

Deputatul Stelian Ion împreună cu echipa sa au ajuns și în zona Tomis 3, acolo unde au discutat cu locuitorii din zonă. Au găsit și aici probleme, multe create din cauza unor interese economice personale sau de grup - puse deasupra interesului general al locuitorilor din zonă, cum se tot întâmplă la Constanța în ultimii 20 de ani.


„În Tomis 3, oamenii își doresc:
  1. o piață agroalimentară modernă, cu sistem de încălzire și o compartimentare pe categorii de produse;
  2. spații noi de parcare - pentru că majoritatea acestora au fost acaparate de magazine și hipermarketuri; multe dintre parcările de reședință au dispărut, fiind transformate în parcări cu plată prin SMS;
  3. un sistem eficient, modern și sigur de colectare a deșeurilor (gunoiul este strâns acum foarte aproape de unele blocuri, ceea ce produce disconfort și chiar posibile focare de infecție);
  4. curățarea mizeriei din jurul pieței și degajarea zonei (tarabe și construcții amplasate haotic, comerț ilegal cu țigări și tot felul de produse dubioase etc.).


Sunt numai câteva dintre problemele semnalate de constănțenii din Tomis 3. Voi continua să merg și în celelalte cartiere ale Constanței. În general, constănțean fiind, cunosc majoritatea nemulțumirilor oamenilor, dar pe măsură ce străbat orașul la pas, pe măsură ce vorbesc cu tot mai mulți constănțeni, îmi dau seama că nu suntem departe de un colaps administrativ; și este nevoie ca împreună să ne mobilizăm pentru a repara toate aceste greșeli ale administrației din ultimii ani”, spune parlamentarul constănțean, care și-a anunțat candidatura pentru Primăria Municipiului Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii