Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:33 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SC Pomacost intretine palmierii pana in 2012

ro

10 May, 2009 23:51 1412 Marime text
Dorinţa exotică a primarului Radu Mazăre de a decora staţiunea sa de suflet, Mamaia, cu palmieri scoate, de ani buni, sume frumuşele din bugetul local.
Potrivit dgMarket.ro, Primăria Constanţa, în calitate de autoritate contractantă, a încredinţat un contract privind întreţinerea curentă a palmierilor din staţiunea Mamaia binecunoscutei firme SC Pomacost SA. Firma condusă de Basarab Popa, vărul primarului Radu Mazăre, are ca obiect de activitate servicii anexe agriculturii, grădinărit peisagistic şi arhitectură peisagistică, flori şi plante decorative. În ultimii ani, SC Pomacost SA s-a „abonat" la majoritatea contractelor legate de zona verde, scoase la licitaţie de municipalitate, ofertele acesteia fiind, de fiecare dată, cele mai atractive şi, în consecinţă, desemnate câştigătoare.
La fel s-a întâmplat şi în cazul contractului privind întreţinerea palmierilor din Mamaia, atribuit firmei lui Basarab Popa în data de 1 aprilie anul curent. De altfel, SC Pomacost a fost singura societate ofertantă. O „păcăleală" frumuşică, pe o perioadă de trei ani, a cărei valoare se ridică la 399.966.76 lei fără TVA.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii