Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:15 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PD le-a gasit ocupatie directorilor maziliti de la descentralizate

ro

08 Oct, 2007 00:00 692 Marime text

Ei se vor ocupa cu munca de partid pentru mobilizarea in vederea euroalegerilor

In cadrul Consiliului de Coordonare Local al organizatiei municipale PD Constanta, filiala a delimitat sarcini precise pentru democratii din echipa de conducere. Au fost stabilite opt echipe la nivel de cartiere, care se vor ocupa de campania in teren. Potrivit secretarului general al organizatiei, Remus Macovei, coordonatorii celor opt echipe vor trebui sa asigure mobilizarea tuturor membrilor in campanie. "Trebuie sa ne mobilizam pentru a participa la vot, dar si pentru a determina populatia sa mearga la urne", a precizat Macovei. Democratii mizeaza pe obtinerea unui numar de 80.000 de voturi la Constanta, care sa permita propulsarea unui numar cat mai mare de candidati PD in Parlamentul European. Propunerea PD Constanta pentru Bruxelles este Adrian Manole, seful Agentiei pentru Protectia Mediului Constanta, care se situeaza pe un loc eligibil in lista candidatilor PD, ocupand pozitia 15.

Narciz Amza, de la carma ISJ, in campania pentru PE

PD Constanta si-a "tunat" staff-ul de campanie pentru PE cu nume cunoscute, precum Narciz Amza, fostul inspector general al Inspectoratului Scolar Judetean si Mircea Banias, fostul director al Companiei Nationale "Administratia Porturilor Maritime" SA Constanta. Fostul inspector scolar general a parasit functia publica in favoarea muncii in numele partidului. Narciz Amza, totodata presedinta a organizatiei municipale a femeilor democrate, a fost insarcinata cu mai multe atributii printre care coordonarea unei echipe de cartier si a actiunii de propaganda si imagine a partidului, cot la cot cu Claudiu Stratulat, secretarul general al Organizatiei Oamenilor de Afaceri din cadrul PD Constanta. Printre misiunile celor doi se afla si mentinerea unei bune relatii cu mass-media, printre sarcini numarandu-se si organizarea conferintelor de presa.

Telefoanele au alungat plictiseala din prezidiu

Desi sedinta Consiliului de Coordonare Local al PD s-a vrut una dinamica si atractiva, care sa suscite interesul tuturor membrilor PD Constanta, cei care au vorbit la prezidiu nu au prea reusit sa capteze atentia auditoriului. Nu a facut exceptie nici presedintele executiv al organizatiei, Danut Moisoiu, care-si butona cu nonsalanta zgomotosul telefon din dotare, in timp ce secretarul general prezenta "planul de atac" in campanie. Exemplul seniorului a fost urmat si de tanarul Alexandru Marin, presedintele organizatiei municipale de tineret a PD, care, insa, s-a jenat sa o faca in vazul lumii si si-a ascuns mainile pe sub masa. Nici asistenta din sala nu parea prea interesata de cei ce se perindau pe la tribuna, unii incepand chiar sa motaie in scaun la un moment dat. Dupa ce planul de activitati al campaniei pentru europarlamentare a fost trecut in revista, multimea din sala s-a mai insufletit, iar cativa pensionari au inceput sa critice guvernul si pe liberali in general.

Scris de: {autor}Manuela MOLDOVEANU{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii