Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:44 18 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Papari imputa nerespectarea legii in convocarea AGA la CN APMC

ro

10 Mar, 2009 02:57 1281 Marime text
Programată să se desfăşoare ieri, şedinţa Adunării Generale a Acţionarilor CN APMC Constanţa a fost anulată, consilierul local PSD, George Papari, reclamând că pentru convocarea şedinţei nu s-a respectat termenul legal de transmitere a anunţului.

Potrivit unui comunicat remis redacţiei noastre, George Papari, reprezentatul Consiliului Local Municipal în AGA a CN APM SA Constanţa, susţine că şedinţa acţionarilor a fost convocată pe 26 februarie, fără a se respecta termenul legal. „Conform legii, convocarea Adunării Generale Ordinare se face cu cel puţin 30 de zile înaintea desfăşurării acesteia", evidenţiază Papari. Acesta a atenţionat că acest lucru nu a fost îndeplinit şi a invocat ilegalitatea convocării şedinţei care trebuia să aibă loc ieri. Potrivit aceluiaşi comunicat, reprezentaţii celorlalţi acţionari au fost de acord cu punctul de vedere exprimat de Papari, înscriind în procesul verbal următoarele: „Membrii AGA apreciază că, faţă de poziţia reprezentantului Consiliului Local Constanţa, nu poate fi ţinută şedinţa la această dată, urmând să fie îndeplinite formalităţile legale pentru convocarea şedinţei în cel mai scurt timp".
De cealaltă parte, directorul CN APM SA, Ioan Bălan, a declarat, prin intermediul purtătorului de cuvânt, Monica Velicu, că „paşii legali în convocarea AGA au fost derulaţi, următoarea şedinţă urmând a avea loc la data de 14 aprilie".

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii