Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:52 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Palaz ii cere lui Groposila sa dea Prefecturii echipamentele de calcul promise

ro

19 Jun, 2010 02:48 1650 Marime text
gropo_prefect_-_iulian_groposila_03.jpgPrefectul Claudiu Palaz i-a solicitat ieri, prin intermediul unei informări de presă, preşedintelui PIMM - Filiala Constanţa, Iulian Gropoşilă, să respecte punctul 6 din declaraţia de parteneriat aferentă cererii de finanţare a Proiectului EuroFarmers for EuroMarket şi să predea prefecturii setul de echipamente de calcul aferent: un laptop, un videoproiector şi un aparat foto digital.

Chiar dacă Iulian Gropoşilă a motivat lipsa predării acestor echipamente prin faptul că acestea au fost sustrase din sediul Patronatului IMM Constanţa, deci nu mai există, reprezentantul Guvernului în teritoriu susţine că preşedintele PIMM trebuie să îşi respecte declaraţia de parteneriat. „Potrivit punctului 6 din declaraţia de parteneriat aferentă cererii de finanţare a Proiectului EuroFarmers for EuroMarket, partenerii au consimţit asupra unei distribuţii echitabile a echipamentelor, vehiculelor şi bunurilor achiziţionate din finanţarea nerambursabilă acordată de UE. Preşedintele PIMM- Filiala Constanţa nu a procedat la împărţirea bunurilor achiziţionate prin acest proiect (laptop marca Fijitsu Siemens Lifebook E 8110, videoproiector Toshiba TLP şi aparat foto digital) şi la predarea celor care se cuvin instituţiei noastre în calitate de partener. Considerăm că motivaţia sa potrivit căreia acestea au fost sustrase din sediul Patronatului IMM Constanţa nu îl absolvă de datoria prevăzută în declaraţia de parteneriat", se arată în informarea transmisă. Prefectul a mai susţinut că dacă Gropoşilă va refuza predarea bunurilor, acesta va trebui să acorde Prefecturii Constanţa contravaloarea lor în vederea achiziţionării altor echipamente. În caz contrar, Palaz a transmis că va proceda la recuperarea prejudiciului pe calea instanţelor de judecată.

Menţionăm că am încercat să luăm legătura şi cu preşedintele PIMM, însă acesta nu a răspuns la telefon în cursul după-amiezii de ieri.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii