Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:36 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma angajată de Primăria Constanța pentru recrutarea administratorilor a ratat termenele. Cine face parte din noul Consiliu de Administrație al Termoficare Constanța SRL?

ro

02 Apr, 2022 00:00 4078 Marime text
  • Consiliul de Administrație al Termoficare Constanța SRL are din luna martie  o nouă componență
  • Membrii CA sunt Gropoşilă Iulian-Aurel, Popa Liviu-Dorel, Chirtop Laurenţiu, Zaifu Ion și Ramona Eugenia Ilie
  • Aceștia au mandat pentru 4 luni, cu posibilitatea prelungirii, pentru motive temeinice, până la 6 luni
 

 
În conformitate cu dispoziţiile Hotărârii nr. 31/31.01.2022 a Consiliului Local al Municipiului Constanţa pentru aprobarea membrilor consiliului de administraţie provizoriu al Termoficare Constanţa - SRL, dispoziţiile Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Constanţa nr. 255/30.07.2021 și prevederile din O.U.G. nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice aprobată prin Legea nr. 111/2016, precum și dispoziţiile art. 642 alin. 1 din O.U.G. nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice aprobată prin Legea nr. 111/2016, Adunarea Generală a asociaților societății Termoficare Constanța SRL au luat act de încetarea mandatului membrilor CA numiţi prin HCL nr.255/30.07.2021 (Moroianu Monica-Anca, Gropoşilă Iulian-Aurel, Popa Liviu-Dorel, Chirtop Laurenţiu şi Zaifu Ion) şi numirea membrilor Consiliului de Administraţie provizoriu al Termoficare Constanţa - SRL, pentru un termen de 4 luni, cu posibilitatea prelungirii, pentru motive temeinice, până la 6 luni, începând cu data de 11.02.2022, de încheierea contractelor de mandat în data de 07.02.2022, cât şi de remuneraţia acestora în valoare de 500 lei/lună.
 

Între timp, Primăria Constanța a angajat o societate comercială care să se ocupe de recrutarea noilor membri ai Consiliului de Administrație.
 
Cum firma s-a mișcat extrem de lent, prin hotărâre de Consiliu Local Municipal a desemnat în luna februarie un nou membru al CA, care are astfel o nouă componență formată din: Gropoşilă Iulian-Aurel, Popa Liviu-Dorel, Chirtop Laurenţiu, Zaifu Ion și Ramona Eugenia Ilie pentru un termen de 4 luni, cu posibilitatea prelungirii, pentru motive temeinice, până la 6 luni, începând cu data de 10.03.2022.

Preşedintele consiliului  este în continuare, Gropoşilă Iulian, consilier onorific al primarului Vergil Chițac.


 
Totodată, Adunarea Generală a asociaților societății au luat act de încetarea la data de 01.01.2022 a mandatului directorilor executivi ai societăţii, respectiv: Popa Liviu-Dorel (director general), Mitea Carmen-Cornelia (director economic), Orozan Bogdan-Dumitru (director producţie) şi Ionescu Silviu-Eugen (director comercial), motiv pentru care în decembrie 2021 a fost semnat un nou contract de mandat pentru
directorul general al Termoficare Constanţa - SRL, Popa Liviu-Dorel pentru patru luni cu posibilitatea de prelungire pe încă două luni.

Totodată, au fost semnate contracte de mandat similare pentru Mitea Carmen-Cornelia (director economic), Orozan Bogdan-Dumitru (director producţie) şi Ionescu Silviu-Eugen (director comercial).
 
Fox Management Consultants SRL „a ratat recrutarea" administratorilor
 
În decembrie 2021, Primăria Constanța anunța că asistată de expertul independent Fox Management Consultants SRL a început procesului de recrutare şi selecţie pentru 5 (cinci) poziţii de membru în Consiliul de Administraţie al Termoficare Constanța SRL.
 
Etapele de desfăşurare a procesului de recrutare şi selecţie erau:
 
1.  Evaluarea prealabilă dosarelor de candidatură care alcătuiesc lista lungă.
2.  Evaluarea finală a candidaţilor selectaţi în lista scurtă. Interviul.
 
Dosarul de candidatură trebuia depus până la data de 06.01.2022, inclusiv, ora  12.00  la  registratura Primăriei Constanța iar o copie a dosarului de candidatura va fi transmisă obligatoriu pe adresa expertului independent.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Consiliul Local Municipal a votat noii administratori provizorii la Confort Urban SRL și la Termoficare Constanța, dar și pe aleșii care vor face parte din echipa de evaluare a secretarului municipiului

Începe procesul de recrutare şi selecţie a membrilor Consiliului de Administraţie al Termoficare Constanța SRL
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii