Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:45 20 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a încheiat procesul de recrutare şi selecţie. Cine sunt noii administratori neexecutivi ai Termoficare Constanța SRL?

ro

18 Feb, 2023 00:00 2952 Marime text
  • Noii administratorii neexecutivi în Consiliul de administraţie al societăţii Termoficare Constanța SRL sunt: Anton Lavinia, Chirtop Laurenţiu, Gropoşilă Iulian-Aurel, Lăzărescu Gheorghe şi Popa Liviu-Dorel
  • Mandatul acestora este pentru o perioadă de 2 ani
  • Cei cinci vor încasa o remuneraţie brută în valoare de 4.273 lei/lună
 
 
S-a încheiat procesul de recrutare şi selecţie pentru cele cinci poziţii de membru în Consiliul de Administraţie al societății Termoficare Constanța SRL.
 
Potrivit hotărârii Consiliului de Administrație nr. 138/17.01.2023, publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a nr. 719 din data de 14.02.2023 se ia act de numirea administratorilor neexecutivi în Consiliul de administraţie al societăţii Termoficare Constanța SRL, respectiv: Anton Lavinia (n.r. economist), Chirtop Laurenţiu, Gropoşilă Iulian-Aurel, Lăzărescu Gheorghe(inginer, fost angajat al RADET) şi Popa Liviu-Dorel, pentru o perioadă de 2 ani şi o remuneraţie brută în valoare de 4.273 lei/lună, începând cu data de 17.01.2023.
 
Prin aceeași hotărâre se ia act de încetarea mandatelor de administrator al lui Ciopa Ciprian Marius şi a lui Zaifu Ion, cât şi a mandatelor administratorilor provizorii.
 
Totodată se împuterniceşte Popa Liviu-Dorel, directorul general al societăţii să facă demersurile necesare pentru înscrierea noilor membri la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa.
 
Procesul de recrutare şi selecţie a fost derulat de Primăria Constanța în calitate de autoritate publică tutelară, asistat de expert independent Fox Management Consultants SRL.
 
Despre Termoficare Constanța SRL
 
Termoficare Constanța SRL s-a înființat în februarie 2021. Cifra de afaceri în primul anul de activitate a fost 70.765.904 lei, datorii de 63.118.830 lei, un profit de -37,659,029 lei și 362 de angajați.

Asociatul unic al societății este municipiul Constanța.

Directorilor societății sunt: director economic - Mitea Carmen-Cornelia, director comercial - Ionescu Silviu-Eugen, director termo-tehnic - Orozan Bogdan-Dumitru și director general – Liviu Dorel Popa.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Începe recrutarea și selecția membrilor Consiliului de Administrație al Termoficare Constanța SRL

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii