Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:15 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța anunță o nouă recrutare a administratorilor Termoficare Constanța SRL

ro

09 Aug, 2022 16:32 1272 Marime text

 
  • Dosarul de candidatură se va depune până la data de 10.09.2022, inclusiv, ora 12.00 la registratura Primăriei Municipiului Constanța, Bdul. Tomis Nr. 51, Constanța, județul Constanța în dosar plic închis şi sigilat, unde va primi un număr de înregistrare şi data certă a depunerii
  • În prezent, membrii povizorii ai Consiliului de Administrație sunt Gropoşilă Iulian-Aurel, Popa Liviu-Dorel, Chirtop Laurenţiu, Zaifu Ion. Cel de-al cincilea membru provizoriu, Ramona Eugenia Ilie a demisionat recent din CA-ul de la Termoficare Constanța SRL

Primăria Constanța asistată de expertul independent Fox Management Consultants SRL a început
procesul de recrutare şi selecţie pentru 5 poziţii de membru în Consiliul de Administraţie al Termoficare Constanța SRL.
 
Etapele de desfăşurare a procesului de recrutare şi selecţie sunt:
1. Evaluarea prealabilă dosarelor de candidatură care alcătuiesc lista lungă.
2. Evaluarea finală a candidaţilor selectaţi în lista scurtă. Interviul.

Condiţiile generale ale procesului de selecţie prealabilă sunt: cel puţin doi membri trebuie să aibă studii superioare economice sau juridice absolvite cu diploma de licență, cu experienţă de cel puţin 5 ani în domeniul economic, juridic, contabilitate, de audit sau financiar; cel puțin unul dintre membrii consiliului de administratie trebuie sa aibă studii superioare economice și experiență în domeniul economic, contabilitate, de audit sau financiar de cel puțin 5 ani; cel puţin unul dintre membrii consiliului de administraţie trebuie să aibă studii tehnice cu experienţă in domeniul tehnic.

Selecţia candidaţilor se va avea în vedere evitarea
situaţiilor de conflict de interese sau incompatibilităţi.

Mandatul administratorilor este stabilit prin actul constitutiv, neputând depăşi 4 ani.
 
Dosarul de candidatură se va depune până la data de 10.09.2022, inclusiv, ora 12.00 la registratura Primăriei Municipiului Constanța, Bdul. Tomis Nr. 51, Constanța, județul Constanța în dosar plic închis şi sigilat, unde va primi un număr de înregistrare şi data certă a depunerii.
 
În prezent, membrii povizorii ai Consiliului de Administrație sunt Gropoşilă Iulian-Aurel, Popa Liviu-Dorel, Chirtop Laurenţiu, Zaifu Ion. Cel de-al cincilea membru provizoriu, Ramona Eugenia Ilie a demisionat recent din CA-ul de la Termoficare Constanța SRL.

Facem mențiunea că la recrutarea anterioară care a avut loc în luna iunie, mai mulți candidați s-au retras, astfel fiind nevoie de reluarea procedurii.

De altfel și primarul Vergil Chițac a admis că procedura este întârziată și a precizat că până la sfârșitul anului toate societății la care municipiul Constanța este asociat/acționar prin Consiliul Local Municipal va avea conduceri definitive, desemnate prin concurs sau procedură de selecție.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii