Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:21 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

OTPDL este funcţional, Chiru exclude imixtiunea Mihai Petre - „A fost mai mult fum decât foc"

ro

23 Nov, 2011 02:15 1692 Marime text
OTPL-mihai_petre.jpgÎncercarea de debarcare a preşedintelui tineretului democrat-liberal, Mihai Petre, a fost „mai mult fum decât foc", după cum însuşi recunoaşte.

„Am preluat o organizaţie inexistentă, iar în jumătate de an, alături de colegii din birou, am transformat-o într-o organizaţie respectată şi apreciată la nivel naţional. Constanţa nu mai este Cenuşăreasa tineretului PDL şi avem de gând să mergem pe acest drum. De obicei nu iese fum fără foc, însă a fost mai mult fum decât foc, iar eu pot să gestionez şi fum şi foc pus de alţii", spune liderul de la tineret. Viitorul pare să sune normal pentru tineretul democrat-liberal şi include un program de acţiuni pentru perioada următoare, de asemenea, constituiri de organizaţii în teritoriu, iar cu echipa de conducere a organizaţiei judeţene există o relaţie de partid în temeiul regulamentului şi statutului.

Întrebat dacă are vreo implicare în eliminarea lui Mihai Petre din fruntea tineretului, preşedintele organizaţiei judeţene, Gigi Chiru, a precizat: „Nu puteam să-l dau afară după ce eu l-am pus acolo. Poate că nu mai avem relaţia de altă dată, dar eu am probleme mai importante de rezolvat decât chestiunea aceasta cu tineretul".

De altfel, Chiru recunoaşte că nu doar cu Mihai Petre are „ambasadele" închise, pentru că „într-un proiect poţi pleca cu anumiţi oameni şi pe parcurs ei se mai pot pierde"!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii