Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:11 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Organizat pentru prima dată Orăşel de Crăciun pentru copiii de la Mangalia

ro

14 Dec, 2012 02:59 3733 Marime text
mangalia.jpgLuminile de sărbătoare s-au aprins în oraşul Mangalia. Stâlpii au fost împodobiţi cu peste 700 de figurine care anunţă sosirea Crăciunului. Pentru prima oară, copiii au parte de o super surpriză. Începând cu data de 6 decembrie a fost deschis Orăşelul Copiilor. Orăşelul a fost amenajat în faţa Casei de Cultură din Mangalia şi va rămâne deschis până pe data de 7 ianuarie.

Pe lângă trenuleţe, carusele, maşinuţe, pentru copii au fost amenajate şi puncte comerciale unde sunt puse spre vânzare produse specifice sărbătorilor de iarnă precum mănuşi şi fesuri cu Moş Crăciun sau globuri şi decoraţiuni pentru împodobirea bradului.

Poate cea mai mare încântare pentru copii o vor reprezenta cele două standuri pentru comercializarea de artificii care se vor deschide, cât de curând, în Orăşelul Copiilor.

Este de menţionat că Primăria a pus la dispoziţia copiilor care locuiesc în zone îndepărtate mini-care împodobite de sărbătoare, pentru a le asigura acestora transportul gratuit până-n orăşel.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii