Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:13 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investitorii o sustin pe Elena Udrea la Turism (document)

ro

17 Dec, 2009 00:52 1841 Marime text
cap2.jpgMembrii Asociaţiei Investitorilor în Staţiunea Turistică Venus - Mangalia, în frunte cu preşedintele Lucian Iftimie, solicită autorităţilor şi celor două camere ale Parlamentului să nu se desfiinţeze Ministerul Turismului, iar actualul ministru, Elena Udrea, să fie menţinut în funcţie.

În comunicatul de presă remis de ASITV, sunt precizate şi câteva considerente pentru care este nevoie de păstrarea ministerului. Primul dintre ele face referire la faptul că, dacă va exista o politică coerentă, turismul este singura ramură care ar putea salva ţara de criză, aducând un venit de 20% la PIB.

După cum susţine preşedintele ASITV, Elena Udrea a fost singura care a reprezentat turismul românesc cu profesionalism în afara ţării, iar cu ajutorul măsurilor sale, au fost diminuate cu cel putin 80% efectele crizei, ca urmare a stategiei şi implicării Ministerului Turismului. În argumentarea adusă în favoarea actualului ministru este evidenţiat faptul că în timpul mandatului Elenei Udrea a fost întocmită o lege a turismului şi a dispus măsuri concrete de atenuare a falimentării turismului în 2010.

În plus, preşedintele ASITV, solicită ca ministrul turismului să fie numit vicepriministru pentru a se putea impune in stategia celorlalte ministere în vederea unor măsuri de dezvoltare care să aibă efect benefic în turismul intern.

 

{mos_ri:Elena Udrea,ASITV} 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • e clar 17 Dec, 2009 03:09 baietii si-au luat parte din cei 20 milioane euro pe care le-a deturnat de curand javra Udrea. Pentru litoral nu a facut nimic , decat sa fure fondurile. Nu avem loc de parcari Dali pe litoral asa ca go long