Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:30 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată topul celor mai eleganţi 10 politicieni din Constanţa

ro

17 Sep, 2010 01:32 4859 Marime text
cap_2.jpgDirectori, primari sau lideri în administraţie, politicienii constănţeni au admiratoare în rândul doamnelor şi domnişoarelor din Constanţa.

top_barbatiDecebal_Fagadau.jpgClasa politică din Constanţa abundă, în cea mai mare parte, de bărbaţi. Unii juni, alţii mai „copţi", cert este faptul că, nu de puţine ori, s-a întâmplat ca femeile să se uite la talk-show-uri de profil, numai ca să-l mai soarbă din priviri pe politicianul preferat. Şi, tocmai din acest motiv, am decis să realizăm un Top 10 al celor mai eleganţi bărbaţi politicieni din Constanţa, indiferent de culoarea politică pe care o au. În urma unui sondaj, efectuat pe un eşantion considerabil de reprezentante ale sexului frumos din Constanţa, a rezultat următoarea clasificare, în ordine descrescătoare.

top_barbati_gheorghe_stoica_02.jpgDe pe locul 10 ne zâmbeşte un pedelist distins, Dionisie Culeţu, directorul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) Constanţa. Un loc mai sus se situează consilierul local PNL Ovidiu Cupşa. Locul opt în clasamentul celor mai eleganţi politicieni constănţeni este ocupat de primarul PSD al comunei Peştera, Valentin Vrabie, locul şapte fiind obţinut de omologul acestuia, şi coleg de partid, din comuna Crucea, Gheorghe Frigioi, edilul având „lipici" şi la tinerele domnişoare. Ovidiu Brăiloiu, edilul PSD din Eforie, a reuşit să ajungă, graţie preferinţelor celor intervievate, pe locul şase. Mai elegant decât acesta este pedelistul Iancu Stavrositu, soţul deputatei Maria Stavrositu. Pe locul patru, cel care a ratat „la mustaţă" podiumul, este consilierul local PSD Gheorghe Stoica, cel ce impresionează de fiecare dată cu câte o pălărie nouă. Locul trei, cu medalie de bronz, este ocupat de viceprimarul Constanţei, Decebal Făgădău, medalia de argint mergând către directorul Inspectoratului Teritorial în Construcţii, pedelistul Gigi Chiru. Locul I, cu felicitări şi admiraţie îi revine nimeni altuia decât prefectului Claudiu Palaz, care se prezintă impecabil în fiecare zi. Unele personaje din politica tomitană nu apar în acest top deoarece este topul celor mai eleganţi bărbaţi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • frumselul 17 Sep, 2010 14:53 De ce nu spuneti si cate proprietati are trecute elegantul dvs. prefect fost secretar pe numele diversilor amici cred ca nici el nu mai stie.Poate DNA-ul urmatorului partid de guvernamant se va sesiza...
  • tyty 17 Sep, 2010 10:40 TOTI IMBRACATI CA NISTE SCAMATORI. PRIVITI LA D-L MAZARE,TOALE DE ULTIMA ORA.
  • gheorghe 17 Sep, 2010 06:02 mazare e pe locul 1, mai railor