Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:06 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două plângeri dintr-o lovitură (video)

ro

29 Oct, 2010 03:55 1857 Marime text

plangere_palaz_2_.jpgPrefectul Claudiu Iorga Palaz a depus două plângeri penale împotriva preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu! Reprezentantul Guvernului în teritoriu a sesizat DNA pentru abuzul în serviciu al preşedintelui CJC în ceea ce priveşte controversatele numiri ale şefilor de secţie.

plangere_palaz_1_.jpgMai mult , Nicuşor Constantinescu este acuzat şi de înşelăciune. După managerul Dănuţ Căpăţână, a venit şi rândul preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, să se aleagă cu plângere penală din partea prefectului Claudiu Iorga Palaz. Problema numirii abuzive a şefilor de secţie, caz în care prefectul a sesizat DNA nu este singura reclamată de reprezentantul Guvernului în teritoriu.

Nicuşor Costantinescu este acuzat de înşelăciune pentru modificarea unei hotărâri de Consiliu Judeţean după ce actul a fost votat de consilierii judeţeni. Se pare că cele două plângeri penale depuse de prefect nu vor fi ultimele. În finalul conferinţei de presă, Claudiu Iorga Palaz a declarat că analizează o plângere pe care a primit-o împotriva preşedintelui CJC, Nicuşor Constantinescu, referitoare la şantaj.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii