Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:44 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatii PDL de Constanta voteaza impotriva motiunii de cenzura

ro

14 Jun, 2010 03:57 1702 Marime text
motiune_pdl.jpgCei doi parlamentari constănţeni PDL, Maria Stavrositu şi Zanfir Iorguş, dar şi membri din conducerea Biroului Permanent Local, şi-au exprimat ieri susţinerea faţă de Guvernul Boc, reiterând sprijinul pe care aceştia l-au exprimat încă de la momentul în care PSD-ul a înaintat moţiunea de cenzură.

Cu două zile înainte ca Guvernul Boc să treacă încă un test pus la cale de PSD, reprezentanţii PDL în teritoriu au ieşit ieri în faţa mass-media pentru a prezenta celor care blamează măsurile pe care le-au luat guvernanţii, motivele, dar şi certitudinile potrivit cărora aceste soluţii sunt dintre cele mai bune din toate relele.

„Nu sunt de acord cu atitudinea PSD-ului de a pune în aplicare o moţiune atâta timp cât ei, ani de zile, au contribuit la ceea ce se întâmplă astăzi şi mai mult cu cât ei nu vin cu o alternativă plauzibilă. O criză politică la acest moment nu poate avea decât efecte dezastruoase", a declarat Maria Stavrositu. Parlamentarul constănţean a mai adăugat şi faptul că după discuţiile cu colegii a realizat că de fapt, acţiunea celor de la PSD este una concentrată pentru a destabiliza viaţa politică în România: „Nu cred că există membru PDL care să nu susţină Guvernul".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • vac 14 Jun, 2010 10:49 tineti minte ce va spun:in vecii vecilor nu se va mai auzi de voi pdlistilor,tradatori de neam si tara1