Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:15 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum poate fi schimbat Chelaru din functia de viceprimar de Navodari

ro

24 Mar, 2010 03:10 2034 Marime text
che_des_2.jpgNici pana aseara liberalul Florin Chelaru nu stia de ce a fost exclus din organizatia locala a PNL Navodari. "Nu stiu nici acum de ce am fost exclus din organizatia locala, doar Tucan stie. Oricum, excluderea mea a incalcat statutul partidului", a declarat viceprimarul Florin Chelaru la o zi dupa ce a primit vestea ca nu mai face parte din organizatia locala. Aceeasi decizie a fost aplicata si in cazul colegului sau, Cristian Popescu.

"Am primit vestea de la colegii de la PD-L, nici macar nu am fost prezent la sedinta pentru ca nu am fost anuntat ca se tine una. Tucan nu vrea sa discute cu noi, vrea doar sa ne dea afara", a evidentiat viceprimarul. Cat despre pericolul ca sa-si piarda functia de viceprimar, odata ce a fost exclus din oraganizatie, Chelaru a precizat ca pentru a putea sa-si piarda fotoliul trebuie ca mai intai sa fie exclus din organizatia judeteana a partidului, ulterior decizia sa fie supusa dezbaterii Delegatiei Permanente a PNL. "Daca se va ajunge aici am sa ajung si la Curtea de Onoare si Arbitraj. In plus, decizia de excludere a mea si a colegului meu a fost luat de un Birou Politic despre care nu se stie daca este constituit legal sau nu. Oricum decizia privind calitatea mea de primar va fi luat de Consiliul Local Navodari. " Potrivit Legii 215/2001, "schimbarea din funcţie a viceprimarului se poate face de consiliul local, la propunerea motivată a unei treimi din numărul consilierilor sau a primarului, prin hotărâre adoptată cu votul a două treimi din numărul consilierilor în funcţie".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Utilizator 24 Mar, 2010 15:13 LA NAVODARI NICI IN VESTUL SALBATIC. GHERASIM, MATEI , TUCAN. Bai degeaba va porcaiti intre voi, daca v-ati uni nimeni nu s-ar mai lua de voi. Gherasim comenteaza de nevasta lui Tucan, Matei baleste dupa nevasta lui Tucan, Tucan ii violeaza in gura pe Matei si Gherasim. Navodari ar trebui sa se numeasca Orasul sexului in grup si nu Orasul care saruta marea