Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:44 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristina Dumitrache, observator OSCE in Republica Moldova

ro

25 Jul, 2009 02:18 3503 Marime text

dumitrache_online.jpgChiar dacă se afla în vacanţă parlamentară, deputatul Colegiului 3, social-democrata Cristina Dumitrache, are o misiune importantă: să supravegheze asupra corectitudinii alegerilor parlamentare din Republica Moldova.

În perioada 27 - 30 iulie, parlamentarul PSD de Constanţa va pleca în Republica Moldova ca observator OSCE, în cadrul alegerilor parlamentare. Întrucât Parlamentul ales în data de 5 aprilie 2009 a fost dizolvat, pe motiv că nu a reuşit alegerea preşedintelui Republicii Moldova, pe 29 iulie 2009 vor avea loc alegeri parlamentare anticipate. În cadrul scrutinului urmează să fie aleasă noua componenţă a Parlamentului - organul reprezentativ suprem al poporului şi unica autoritate legislativă a statului. La aceste alegeri, delegaţia din partea României este mult mai restrânsă, reprezentanţi fiind doar: Cristian David, Marius Rogin, Petru Movila şi deputatul constănţean Cristina Ileana Dumitrache.

Votanţi europeni la Roma

În perioada alegerilor europarlamentare organizate în luna iunie, în România, deputatul PSD Cristina Dumitrache a sprijinit o iniţiativă a Primăriei Cernavodă. La vremea respectivă, alegătorii cernăvodeni au avut ocazia de a participa la o tombolă, intitulată sugestiv „Fii european în 2009!". În urma tragerii la sorţi, zece alegători au fost desemnaţi câştigătorii unei excursii la Roma.

În data de 25 iulie, premiul promis norocoşilor câştigători se va concretiza. Aceştia vor fi însoţiţi în excursie de deputatul Colegiului 3, Cristina Dumitrache, şi primarul oraşului Cernavodă, Mariana Mariana Mircea. Excursioniştii cernăvodeni vor petrece două zile la Roma, unde vor avea toate cheltuielile asigurate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii