Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CJC pierde in instanta (video)

ro

03 Nov, 2010 03:26 2155 Marime text

CONFERINTA_PREFECT2.jpgPrefectul Claudiu-Iorga Palaz a câştigat o batalie in fata presedintelui Consiliului Judetean Nicusor Constantinescu . Instanta judecatoreasca a decis ca primariile din judet care au structuri specializate sa poata emite autorizatii de urbanism . Pana acum acestea erau stapanite de consiliul judetean constanta . Situatia a fost reclamata de numerosi edili constanteni , ca atare prefectul a decis sa ii faca o noua plangere penala presedintelui consiliului judetean Nicusor Constantinescu pentru santaj si abuz in serviciu .

CONFERINTA_PREFECT3.jpgAdresa trimisa de Nicusor Constantinescu a facut inconjurul judetului si a fost trimisa tuturor primariilor . Documentul face referire la faptul ca in conditiile ordonantei de urgenta 63 si dat fiind faptul ca multe primarii nu au structurile necesare pentru eliberarea autorizatiilor de urbanism , singura solutie este la consiliul judetean . Presedintele Nicusor Constantinescu recomanda sa incheie o conventie cu institutia pe care o reprezinta in baza careia sa fie eliberate actele respective . Pe acest motiv prefectul Claudi Iorga Palaz a actionat in instanta Consiliul judetean , iar sentinta definitiva si irevocabila ii da dreptate reprezentantului Guvernului in teritoriu . În adresa trimisă primarilor, preşedintele Nicuşor Constantinescu precizează că , în cazul nerespectării legislaţiei de emitere a documentaţiilor de urbanism , primăriile nu vor mai primi nici un ban de la forul judeţean. Ca atare, mai marele peste judeţ s-a ales şi cu o plângere penală pentru şantaj.

Sincron Claudiu Iorga palaz- preec jud Cţa zice că îi face plângere...

Nicuşor Constantinescu pare a fi campionul gafelor . Mai mult, încălcarea legii a devenit un obicei pentru mai marele peste judeţ. Aceasta este cea de-a treia plângere penală depusă de prefectul Claudiu Iorga palaz pe numele preşedintelui Nicuşor Constantinescu, în mai puţin de o săptămâna. La ultimul demers de acest gen, acuzaţiile vizau fapte precum înşelăciune şi abuz în serviciu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii