Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chesoi plusează „Constanţa merită un primar precum Dan Chirondojan"

ro

27 Sep, 2011 01:22 6107 Marime text
pntcd_-_Dan_Chirondojan1.jpgTudorel Chesoi, preşedintele PNŢCD Constanţa, aripa „Eugen Moescu", spune că formaţiunea creştin-democrată preferă să meargă pe liste proprii în alegeri şi eventual apoi să încheie alianţe postelectorale.

În ceea ce priveşte candidatul pentru Primăria Constanţa, Chesoi şi-a reiterat susţinerea pentru fostul prefect al Constanţei din timpul cabinetului Isărescu, Dan Claudiu Chirondojan.

Singurul impediment în acest moment este faptul că fostul reprezentant al Guvernului în teritoriu are locul de muncă în capitală, însă dacă sondajele vor releva că este cel mai bine poziţionat, partidul îi va face o oferta clară de susţinere a candidaturii la Primăria Constanţa. „Din păcate, eu l-am cunoscut relativ târziu pe domnul Chirondojan, care după ce nu a mai fost prefect nu a mai activat în mod constant în cadrul partidului. Este un om de onoare, am avut discuţii constructive, a fost deschis discuţiilor. Eu cred că oraşul Constanţa ar merita să aibă ca primar un om onest precum colegul Chirondojan", a mai adăugat Chesoi.

Dan Claudiu Chirondojan a ocupat funcţia de prefect în perioada 1999 - 2000 şi a preluat postul de la un alt ţărănist plecat în diplomaţie, Marian Pârjol.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii