Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Candidatul PP-DD în Colegiul 8 Camera Deputaţilor George Andrei Popescu nu a putut să dăruiască flori de Sfântul Andrei în Piaţa Brick. Află motivul!

ro

01 Dec, 2012 00:00 3375 Marime text

07_flori_popescu_-_Popescu_George_Andrei.jpgCampania electorală pentru alegerile generale din 9 decembrie devine mai tensionată pe ultima sută de metri.

Caracteristice tuturor campaniilor sunt, de altfel, intimidările, strategiile agresive de promovare, dar şi împiedicarea unora dintre candidaţi să se desfăşoare, să se exprime.

Candidatul PP-DD Constanţa în Colegiul 8 Camera Deputaţilor, George Andrei Popescu, a vrut să dăruiască, ieri, cu ocazia Sfântului Apostol Andrei, flori în zona Pieţei Brick. „Am vrut să ofer flori doamnelor, cu ocazia Sfântului Andrei. Dar în Piaţa Brick am fost împiedicat să fac acest lucru. Bodyguarzii de acolo mi-au spus că piaţa este proprietatea USL. Eram vreo opt tineri. Dar eram înarmaţi doar cu flori şi voie bună. Nu aveam la noi pliante electorale. Nu făceam propagandă", a explicat aspirantul la un mandat de deputat în Colegiul 8.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii