Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:23 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Candidatul Alianței USR- PLUS, Stelian Ion spune că renașterea Parcului Tăbăcărie, care suferă sub administrația Făgădău este una dintre prioritățile sale!

ro

25 Jul, 2020 00:00 3229 Marime text

  • Deputatul Stelian Ion, candidatul Alianței USR-PLUS pentru primăria Constanța împreună cu echipa sa s-au aflat zilele acestea în Parcul Tăbăcărie din municipiu

  • Refacerea și renașterea Parcului Tăbăcărie este una dintre prioritățile sale pentru Constanța, alături de amenajarea a cel puțin două noi parcuri


Deputatul Stelian Ion, candidatul Alianței USR-PLUS pentru primăria Constanța împreună cu echipa sa s-au aflat zilele acestea în Parcul Tăbăcărie din municipiu.
De fapt, afirmă Ion -  “am trecut prin ceea ce a mai rămas din el, după ce o bună parte a fost îngropată de administrația Mazăre sub un mall”.
Stelian Ion spune că parcul suferă și sub administrația Făgădău iar părerea oamenilor cu care a discutat este aceea că locul acesta ar trebui să fie mult mai bine îngrijit.
„E nevoie de replantări de copaci și de o reabilitare realizată pe principii estetice și funcționale atent alese.
Refacerea și renașterea Parcului Tăbăcărie este una dintre prioritățile mele pentru Constanța, alături de amenajarea a cel puțin două noi parcuri”, a precizat deputatul Stelian Ion, candidatul Alianței USR-PLUS pentru primăria Constanța.
 

Citește și:

Stradă cu stradă, schimbăm România! Candidatul USR-PLUS, Stelian Ion - „Locuitorii din cartierul Veterani din municipiu vor să se rupă de Constanța și să se lipească de Lazu sau Cumpăna”

Stelian Ion, candidatul USR-PLUS pentru funcția de primar al Constanței “Oamenii își doresc schimbarea. Din septembrie, abordarea noastră va fi cu totul diferită” (galerie foto)

Stelian Ion (USR) - „Cartierul Km 4-5 are nevoie de o piaţă amenajată modern. Este absolut necesar şi un parc veritabil!”

Deputatul Stelian Ion a continuat seria întâlnirilor cu constănţenii. Ce probleme i-au semnalat locuitorii din cartierul Tomis 3? (galerie foto)


Deputatul Stelian Ion, discuţii cu locuitorii dintr-o zonă-simbol a oraşului Constanţa - artera pietonală Ștefan cel Mare

Deputatul Stelian Ion s-a întâlnit cu locuitorii din cartierul Tomis Nord din Constanţa
 
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii