Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:21 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bratianu isi mai deschide un cabinet parlamentar

ro

08 Sep, 2009 02:47 1330 Marime text

matei_bratianu_04.jpgVreme de criză, dar nu şi pentru aleşii noştri. Săptămâna viitoare, deputatul PSD în Colegiul 7, Matei Brătianu, îşi mai deschide un cabinet parlamentar în clădirea Casei de Cultură a Sindicatelor, la două etaje distanţă de cel al colegei sale de Cameră, Manuela Mitrea.

După o vacanţă prelungită şi după un început de sesiune parlamentară care l-a găsit la nunta fiului său, deputatul Matei Brătianu vine săptămâna viitoare cu forţe proaspete să-şi deschidă un nou cabinet parlamentar. „Mai trebuie să se facă unele finisaje, să trag linie telefonică acolo şi alte câteva detalii", a susţinut parlamentarul. Cât despre motivul pentru care a decis să-şi deschidă cabinetul exact în aceeaşi clădire cu cel deschis de colega de partid Manuela Mitrea, acesta a precizat că a încercat să împace şi locuitorii din zona Palas, cât şi pe cei de la CET. „Dacă făceam la Palas, se supărau cei din CET şi invers. Aşa am hotărât să fac undeva în centru. Dacă vine cineva cu probleme care nu aparţin colegiului meu, îl trimit la colega mea, Manuela". Pentru a face cât de cât economie în bugetul său, Brătianu a hotărât că un singur consilier la noul său cabinet este de ajuns, spre deosebire de alţi colegi de-ai săi, care au cel puţin doi consilieri.

Întârzierea deschiderii oficiale a cabinetului său a fost motivată de nunta fiului său. „Mi-am luat cele cinci zile libere, stipulate prin lege, dat fiind faptul că fiul meu s-a căsătorit", a argumentat Brătianu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii