Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:35 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alianța USR-PLUS și-a prezentat candidații pentru primăriile Agigea, Eforie și Cumpăna. Stelian Ion nu renunță la lupta pentru Constanța. Vrea s-o scape de PSD

ro

17 Jul, 2020 00:00 3819 Marime text
  • Liderii Alianței USR – PLUS Constanța, președintele organizației județene a USR, Remus Negoi și candidatul Alianței pentru Primăria municipiului, deputatul Stelian Ion, au lansat, candidații pentru primăriile Cumpăna, Eforie și Agigea
  • La Cumpăna, candidatul USR – PLUS este  George Vasile, Gabriel Ciobanu este candidatul Alianței USR – PLUS la primăria Agigea iar Carmen Mardale este candidat din partea Alianței USR-PLUS la primăria Eforie
  • Stelian Ion a mai adăugat că toți candidații USR-PLUS au o responsabilitate imensă în alegerile locale și au datoria să curețe aceste localități pentru ca sunt murdare la propriu

Liderii Alianței USR – PLUS Constanța, președintele organizației județene a USR, Remus Negoi și candidatul Alianței pentru Primăria municipiului, deputatul Stelian Ion, au lansat, ieri, candidații pentru primăriile Cumpăna, Eforie și Agigea.
La Cumpăna, candidatul USR – PLUS este  George Vasile, care a punctate unele problemele penale ale unor angajați ai primăriei Cumpăna.
Gabriel Ciobanu este candidatul Alianței USR – PLUS la primăria Agigea iar Carmen Mardale este candidat din partea Alianței USR-PLUS la primăria Eforie.
Stelian Ion, vicepreședinte USR și candidat la primăria Constanța, a venit să-i susțină pe colegii lui. "Ne aflăm zilnic în mijlocul oamenilor și încercăm împreună să găsim soluții. La fel și colegii mei care candidează în localități, au aceeași abordare. Numai dacă mergem printre oameni le putem afla problemele", a spus Ion.

Stelian Ion a mai adăugat că toți candidații USR-PLUS au o responsabilitate imensă în alegerile locale și au datoria să curețe aceste localități pentru ca sunt murdare la propriu și să schimbe fața județului de la Năvodari la Mangalia.

„Unii dintre colegii mei sunt hărțuiți, intimidați, dar cu cât vom fi atacați, cu atât suntem mai motivați să mergem mai departe. Inclusiv la Constanța, primarul se teme de noi, pentru ca are contracte dubioase, schelet în dulap și interesul lor este a le ține ascunse pâna se prescriu" mai afirmă candidatul USR-PLUS la primăria Constanța.

Negocierile cu PNL nu au avansat


În ceea ce privește negocierile pentru formarea unui pol de dreapta la Constanța, Stelian Ion afirmă că negocierile cu PNL nu au avansat. "Noi mereu am comunicat, am încercat sa discutăm cu colegii de la PNL, din păcate din partea lor au fost doar abordări inadecvate, dar noi continuăm să avem o atitudine pozitivă, ușa este încă deschisă până spre sfârșitul acestei luni".

Întâlnirea cu reprezentanții PMP nu a mai avut loc, mai precizează Stelian Ion. În schimb, acesta menționează că electoratul USR-PLUS le-a cerut să candideze singuri, pe liste proprii și nu sunt încântați de o alianță, nici cu PMP și nici cu PNL.
 
Citește și:

LIVE TEXT Alianța USR-PLUS Constanța, lansarea candidaților pentru primăriile Eforie, Agigea și Cumpăna (galerie foto + video)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii