Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO & TEXT Formarea majorității în Consiliul Local Constanța. Ce spun reprezentanții USR PLUS

ro

02 Oct, 2020 13:02 2786 Marime text


UPDATE 8

La programele sociale trebuie umblat.

Acolo sunt anumite situații în care persoane trecute de o anumită vârstă și-ar permite un bilet pe autobuz.

UPDATE 7

Întrebat dacă vor pastra proiectele fostei administrații, Stelian Ion a spus că ce e bun va fi păstrat, dar trebuie să fie analizate și cele în curs de desfășurare.
 

Ne gândim să găsim o soluție pentru modificarea sălii Polivalente. 5.000 de locuri sunt puține locuri, spune Stelian.

De altfel, el a mai spus că sunt multe aspecte care nu au fost încă discutate și urmeaza a fi stabilite ulteiror. De altfel, se vor tăia din beculețele de iarnă.

UPDATE 6

Întrebat daca ia în calcul ca să numească un viceprimar de la USR, a spus că nu s-a tranșat acest aspect și urmează să vadă cum vor evolua lucrurile. Stelina Ion a  punctat că au oamenii pregătiți și pentru doi viceprimari.

De asemenea, se va propune și numirea unui city manager.

UPDATE 5

O să fie o abordare deschisa a unei apropieri și în Consiliul Județean. Se poate face o majoritate cu PNL, a mai spus Stelian Ion.


Nu s-a stabilit nimic legat de funcții.

 "Urmează în zilele următoare alte întâlniri penteu a finaliza negocierea. Se va face un acord scris, a mai spus liderul USR.

Veștile le considerăm bune. Nu are rost sa ținem orașul pe loc. Nu are rost sa ne sfâșiem între noi 4 ani", a mai spus Stelian.


 A spus că primarul va fi ajutat să nu greșească.

PSD nu e în genunchi. Este rănit, dar se reface rapid", a atenționat Stelian Ion, care a zis că trebuie să fie vigilenți.


UPDATE 4

Astfel, în primarie se pregătește reorganizarea departamentelor de viitoare majoritate. A mai spus că arhitectul șef a ratat obiectivul.

Ne lipsește departamentul de cultură, dar e departament de evenimente. Vom anunța ulterior ce vom face cu ea.


Ședințele vor fi transmise în calitate bune. A mai spus că procedura va fi modificată pentru ca cetățenii să ia cuvântul.

Nu trebuie inventată apa caldă, a mai spus liderul USR Constanța.


UPDATE 3


 Urmează zilele următoare să facem din cele doua proiecte unul singur pe care sa îl propunem constănțenilor. Am atins niște puncte foarte concrete. Spre exemplu am solicitat să se faca un audit în Primăria Constanța. Este esențial să facem o evaluare a departamentelor și a activităților. Are departamente supradimensionate, conduse proat. S-a răspuns pozitiv. Vom face un astfel de audit în Constanța, a adăugat Stelian Ion.



UPDATE 2

Dintre cele două am ales-o pe a doua. E inacceptabil să ne lovim de resentimente proprii, lucruri reziduale din campania electorală. Trebuie să ne gândim spre viitor. Am avut prima întâlnire cu PNL. Trebuie să ajungem în Constanța la o majoritate în CLM. Proiectele USR și PNL trebuie să fie implementate. Am găsit multe puncte comune. Punctele divergente vor fi eliminate. Luăm ce e mai bun din fiecare program, a precizat Stelian Ion.


UPDATE 1

Stelian Ion a luat cuvântul.

Am vești bune pentru constănțeni.  Votul lor contează. Ce au votat se va realiza. Suntem la o răscruce astăzi. Am avut de ales între două abordări  - cea veche a orgoliilor și a scandalurilor și ideea de a merge pe conlucrare, pe variantele pe care ni le dorim cu toții.


Vineri, 2 octombrie, de la ora 13:00, Alianța USR PLUS, la sediul USR, a organizat o conferință de presă.
 
Vor aborda următorul subiect: "Discuții despre formarea unei majorități în Consiliul Local Constanța".

La conferința de presă participă Stelian Ion- deputat USR și consilierii locali aleși ai Alianței USR PLUS.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii