Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:40 23 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT Alianța USR-PLUS Constanța, lansarea candidaților pentru primăriile Eforie, Agigea și Cumpăna (galerie foto + video)

ro

16 Jul, 2020 11:03 2912 Marime text
Alianța USR - PLUS Constanța continuă și astăzi prezentarea candidaților pe care îi va arunca în bătălia electorală din 27 septembrie, atunci când vor avea loc alegerile locale.


Chiar în aceste momente sunt lansați candidații Alianței USR-PLUS pentru funcția de primar ai unităților administrativ-teritoriale Eforie, Agigea și Cumpăna.

La conferința de presă sunt prezenți și Stelian Ion – candidat din partea Alianței USR-PLUS la primăria Constanța, Remus  Negoi –  Președinte  filiala  județeană  USR  Constanța,  candidat  din  partea Alianței USR-PLUS la președinția Consiliului Județean Constanța precum și Edward Nedelcu(PLUS) – candidat din partea Alianței USR-PLUS la Consiliul Județean Constanța.

Iată și candidații Alianței USR-PLUS:

Carmen Mardale este candidat din partea Alianței USR-PLUS la primăria Eforie
Gabriel Ciobanu - candidat din partea Alianței USR-PLUS la primăria Agigea
George Vasile – candidat din partea Alianței USR-PLUS la primăria Cumpăna.

Stelian Ion, vicepreședinte USR și candidat la primăria Constanța, spune ca a venit să-i susțină pe colegii lui. "Ne aflăm zilnic în mijlocul oamenilor și încercăm împreună să găsim soluții. La fel și colegii mei care candidează în localități, au aceeași abordare. Numai dacă mergem printre oameni le putem afla problemele".

Stelian Ion mai spune că toți candidații USR-PLUS au o responsabilitate imensă în alegerile locale și au datoria să curețe aceste localități pentru ca sunt murdare la propriu și să schimbe fața județului de la Năvodari la Mangalia.


„Unii dintre colegii mei sunt hărțuiți, intimidați, dar cu cât vom fi atacați, cu atât suntem mai motivați să mergem mai departe. Inclusiv la Constanța, primarul se teme de noi, pentru ca are contracte dubioase, schelet în dulap și interesul lor este a le ține ascunse pâna se prescriu" mai afirmă candidatul USR-PLUS la primăria Constanța.

Negocierile cu PNL nu au avansat

În ceea ce privește negocierile pentru formarea unui pol de dreapta la Constanța, Stelian Ion afirmă că negocierile cu PNL nu au avansat. "Noi mereu am comunicat, am încercat sa discutăm cu colegii de la PNL, din păcate din partea lor au fost doar abordări inadecvate, dar noi continuăm să avem o atitudine pozitivă, ușa este încă deschisă până spre sfârșitul acestei luni".

Întâlnirea cu reprezentanții PMP nu a mai avut loc, mai precizează Stelian Ion. În schimb, acesta menționează că electoratul USR-PLUS le-a cerut să candideze singuri, pe liste proprii și nu sunt încântați de o alianță, nici cu PMP și nici cu PNL.

Mai multe detalii despre evenimentul de lansare a candidaților USR-PLUS, puteți citi în ediția de mâine.


Conferința de presă poarte fi urmărită în direct pe pagina de Facebook ZIUA de Constanța:

Ti-a placut articolul?

Comentarii