Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:10 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

“Stradă cu stradă, schimbăm Constanța” Incursiune în cartierul Faleză Nord a candidatului Alianței USR-PLUS pentru primăria Constanța, Stelian Ion

ro

28 Jul, 2020 00:00 3132 Marime text
 

· Candidatul Alianței USR-PLUS pentru primăria Constanța împreună cu echipa sa s-au aflat zilele acestea în cartierul Faleză Nord
· Aici a identificat trei probleme majore: lipsa locurilor de parcare; curățenia deficitară și lipsa locurilor de joacă
 
Deputatul Stelian Ion, candidatul Alianței USR-PLUS pentru primăria Constanța împreună cu echipa sa s-au aflat zilele acestea în cartierul Faleză Nord. 
Aici a identificat trei probleme majore: lipsa locurilor de parcare; curățenia deficitară și lipsa locurilor de joacă.
“Am notat și nevoia unei piețe agroalimentare moderne. Promisiunea reabilitării Pieței Pescăruș (Filipescu) nu a fost respectată de actuala administrație locală.
Vom continua să ne întâlnim cu constănțenii. Așa vom avem o imagine clară a tuturor deficiențelor pe care le reclamă oamenii și vom putea căuta soluții pentru rezolvarea lor.
Dialogul, schimbul de idei și păreri, comunicarea deschisă - acestea sunt ingredientele modului nostru de lucru. Cu alte cuvinte, munca în echipă. Celor care formează echipa mea - colegi, colaboratori și voluntari, toți niște oameni extraordinari și dedicați - le mulțumesc pentru implicare și pentru energia de care dau dovadă în fiecare zi!”, a declarat Stelian Ion, candidatul Alianței USR-PLUS pentru primăria Constanța.
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii