Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Candidații USR-PLUS la Consiliul Județean Constanța, în acțiuni concrete, pe teren, în județ

ro

21 Jul, 2020 00:00 3063 Marime text
  • Candidații Alianței USR-PLUS pentru Consiliul Județean Constanța au început seria acțiunilor de pe teren, pentru implementarea programului Alianței
  • Remus Negoi împreună cu echipa sa au fost în zona Ostrov, una dintre cele mai frumoase, dar și subdezvoltate zone ale județului

Candidații Alianței USR-PLUS pentru Consiliul Județean Constanța au început seria acțiunilor de pe teren, pentru implementarea programului Alianței.
“Noi, cei din USR-PLUS, promitem puțin și facem mult mai mult. Ca să faci lucruri concrete pentru județul Constanța, trebuie să fii pe teren, acolo unde realitatea bate comoditatea actualilor șefi din Consiliul Județean. Trebuie să înțelegi ce vor oamenii, să vii cu soluții concrete, să ai viziune largă despre cum să dezvolți județul”, susține președintele USR Constanța, Remus Negoi, cel care candidează din partea Alianței pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța.
La sfârșitul săptămânii trecute, Negoi împreună cu echipa sa au fost în zona Ostrov, una dintre cele mai frumoase, dar și subdezvoltate zone ale județului Constanța.
“Turismul din județul Constanța poate fi dezvoltat printr-o viziune integrată. Ca să dezvolți regiunile, trebuie să reabilitezi drumuri de acces către zonele superbe ale județului, să atragi turiști și investiții, să digitalizezi informațiile despre obiective turistice, să reabilitezi monumente uitate.
Din păcate, până acum, conducerea Consiliului Județean și consilierii județeni PSD doar-ridicători-de-mâini nu au dorit lucrul acesta. Se vede din imagini cum nepăsarea, indolența, incompetența preș. Consiliului Județean au lăsat urme. De fapt, cratere. În drumuri. Ca de exemplu, drumul de acces până la Cetatea bizantină Păcuiul lui Soare, pe o porțiune de aproximativ 3 kilometri, arată jalnic. Sau nepunerea în valoare a Bisericii de lemn de la Izvoarele”, a conchis Remus Negoi.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii