Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:08 23 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Candidatul USR-PLUS pentru primăria Constanța, Stelian Ion, mesaj dur pentru liberali „În 2020, candidatura lui Chițac este un risc inacceptabil!”

ro

20 Jul, 2020 00:00 2691 Marime text
  • Alianța USR-PLUS Constanța și-a propus să tranșeze relația cu PNL Constanța
  • Reprezentanții USR – PLUS au arătat că liberalii, nu au respectat noțiunea de parteneriat, prin declarațiile și atacurile declanșate în ultima perioadă
  • Cel mai vehement a fost deputatul Stelian Ion care a prezentat o cronologie a declarațiilor prin intermediul cărora candidatul desemnat de PNL, senatorul Vergil Chițac s-a duelat timp de apropae trei ani cu actualii săi șefi
  • Ion a criticat dur faptul că acest episod a fost uitat mult prea ușor de liderii PNL, care vin acum în 2020, din nou “cu Vergil Chițac, soluție perdantă din 2016” ceea ce în opinia lui Ion reprezintă un risc inacceptabil
  • Deputatul USR a mai adăugat că Vergil Chițac a fost impus candidat de Ludovic Orban, lucru care nu convine multor liberali de la Constanța


Alianța USR-PLUS Constanța și-a propus să tranșeze relația cu PNL Constanța, dat fiind că în următoarele zile se intră în logica electorală și trebuie demarat procesul de stranger de semnături pentru susținerea candidaților pentru alegerile locale din 27 septembrie.

Președintele USR Constanța, Remus Negoi, candidat al Alianței la președinția Consiliului Județean, președintele PLUS Constanța, dr. Lucian Muflic și deputatul USR, Stelian Ion, candidatul Alianței pentru Primăria Constanța, au arătat că liberalii, nu au respectat noțiunea de parteneriat, prin declarațiile și atacurile declanșate în ultima perioadă.
Cel mai vehement a fost deputatul Stelian Ion care a prezentat o cronologie a declarațiilor prin intermediul cărora candidatul desemnat de PNL, senatorul Vergil Chițac s-a duelat timp de apropae trei ani cu actualii săi șefi. Totul se întâmpla, după ce senatorul a decis în 2017 să părăsească PNL.

Stelian Ion a criticat dur faptul că acest episod a fost uitat mult prea ușor de liderii PNL, care vin acum în 2020, din nou “cu Vergil Chițac, soluție perdantă din 2016” ceea ce în opinia lui Ion reprezintă un risc inacceptabil.

Deputatul a mai precizat că nu doar PNL și Chițac atacă Alianța USR – PLUS ci și Asociația Constanța Altfel, fondată și condusă de senatorul care vrea să devină primarul municipiului Constanța.

Stelian Ion a vorbit și despre sondajele apărute pe piață în ultima perioadă, pe care le-a catalogat drept niște manipulări grosonale. În schimb, deputatul, a afirmat că în cercetările sociologice ale USR-PLUS atât el cât și Chițac sunt pe poziții egale, cu o alianță de dreapta în spate, cu amendamentul că Ion are mai multe șanse să-și consolideze candidatura în fața electoratului.
Una peste alta, Stelian Ion a anunțat că nu se va retrage din competiția pentru primăria Constanța, așa cum i-a sugerat chiar și președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă pentru că „Constanța nu este unitate militară, nu primim ordine inacceptabile“.

Stelian Ion a mai adăugat că Vergil Chițac a fost impus candidat de Ludovic Orban, lucru care nu convine multor liberali de la Constanța.
Deputatul USR a recunoscut că a avut la începutul anului, chiar și o discuție pe acest subiect cu președintele PNL, Ludovic Orban și a rămas să primească un răspuns care însă nu a mai venit pentru Stelian Ion, la scurt timp după Chițac fiind desemnat candidatul liberalilor pentru Primăria Constanța.
Toate declarațiile reprezentanților USR-PLUS pot fi urmărite aiciCitește și:

LIVE TEXT ȘI VIDEO Mesajul USR Constanța liberalii constănțeni - „Constanța nu este unitate militară, nu primim ordine inacceptabile“ (galerie foto) 

Ti-a placut articolul?

Comentarii