Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:13 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 Un fost primar din Constanţa, repus în funcţie de Tribunalul Constanţa

ro

13 Apr, 2017 09:58 6314 Marime text
A fost admisă cererea formulată de către reclamantul Traian Dragomir, în contradictoriu cu Instituţia Prefectului judeţului Constanţa. în consecinţă, „dispune anularea Ordinului nr. 28/25.01.2017 emis de către pârât, privind încetarea de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului reclamantului, de primar ales al comunei Ciocârlia”.
 
De asemenea, se „dispune repunerea reclamantului în toate drepturile conferite de funcţia de primar, până la  repunerea drepturilor salariale neachitate, până la repunerea efectivă în funcţie”.
 
Se poate face recurs în 15 zile de la comunicare.

Vă reamintim că la începutul acestui an prefectul Constanței a semnat ordinul prin care primarului de la Ciocârlia i-a încetat mandatul înainte de termen ca urmare a deciziei magistraților Înaltei Curți de Casație și Justiție prin care acesta a fost găsit incompatibil cu funcția deținută.

  
UPDATE 2, ora 12.00

Cu privire la acest subiect, l-am contactat pe Adrian Nicolaescu, prefectul judeţului Constanţa, care ne-a transmis, într-un mesaj, că "nu a primit încă oficial comunicare de la instanţă".

UPDATE 1, ora 10.39

Menţionăm că am încercat să obţinem o declaraţie de la Traian Dragomir, însă la numărul pe care îl avem la dispoziţie intră căsuţa vocală. 


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii