Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:07 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un director din administrația Chițac a dat în judecată Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației

ro

26 Jun, 2021 00:00 3545 Marime text


⦁    Diana Doina Țenea, director executiv adjunct în cadrul Direcției de Urbanism din cadrul Primăriei Constanța a înregistrat pe rolul Judecătoriei Constanța, secția contencios administrativ și fiscal,  dosarul nr. 4703/118/2021
⦁    Obiectul dosarului este anulare act administrativ ordin nr. 3320/23.06.2020
⦁    Țenea, actualmente director în cadrul primăriei de la malul mării, a deținut și funcția de director general la MDRAP în cadrul Direcției Generale de Dezvoltare Regionale
⦁    Magistrații nu au stabilit deocamdată un termen în acest dosar

Diana Doina Țenea, director executiv adjunct în cadrul Direcției de Urbanism din cadrul Primăriei Constanța a înregistrat pe rolul Judecătoriei Constanța, secția contencios administrativ și fiscal,  dosarul nr. 4703/118/2021.

Obiectul dosarului este anulare act administrativ ordin nr. 3320/23.06.2020.

Magistrații nu au stabilit deocamdată un termen în acest dosar.

Părţi în dosar sunt: Doina Diana Țenea, în calitate de reclamant iar pârât - Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.
Țenea, actualmente director în cadrul primăriei de la malul mării, a deținut și funcția de director general la MDRAP în cadrul Direcției Generale de Dezvoltare Regionale.

Țenea a mai fost și membru în Consiliul de Administrație a Agenției Naționale pentru Locuințe și deține și postul de șef lucrări al catedrei de la Facultatea de Construcții din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii