Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:22 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un constănţean a rămas fără 5.000 de lei în timp ce „trata“ o căsătorie cu o tânără

ro

29 Nov, 2019 00:00 2142 Marime text

Judecătoria Constanţa a decis ieri condamnarea unei femei, de 31 de ani, recidivistă, la aproape opt ani de închisoare cu executare, pentru furt calificat.


Conform procurorilor din Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, inculpata este suspectată că ea şi o altă persoană neidentificată până în prezent au mers la domiciliile a şase persoane, sub pretextul că fac promoţie la mai multe produse pentru diverse magazine, şi au sustras suma totală de aproximativ 115.000 de lei.


În cazul bărbatului, anchetatorii spun că inculpata s-a prezentat la domiciliul persoanei vătămate sub pretextul că face promoţie la mai multe produse cosmetice.


Aici, cei doi au discutat chiar şi despre o eventuală căsătorie, însă discuţia a fost întreruptă de femeie atunci când aceasta i-a cerut interlocutorului să-i arate unde este toaleta. Doar că aceasta a mers într-un dormitor, de unde a sustras suma de 5.500 de lei. După ce a pus mâna pe bani, inculpata a spus că trebuie să plece la mama sa la spital, dar va reveni să discute despre căsătorie. Aşa cum probabil bănuiţi, femeia nu s-a mai întors.


În faţa Judecătoriei Constanţa, inculpata a recunoscut faptele şi a declarat că le regretă, beneficiind astfel de reducerea pedepsei.


Aşa cum precizam şi mai sus, decizia Judecătoriei Constanţa nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.


Citeşte şi

Constanţa. O femeie a rămas fără portofel în timp ce călătorea cu transportul în comun. Un bărbat a fost reţinut

Judeţul Constanţa
Furt calificat din societăţi comerciale, pedepsit cu cinci ani de închisoare

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii