Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:58 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tribunalul Constanța rămâne fără un președinte

ro

20 Jan, 2020 00:00 1493 Marime text

Preşedintele delegat al Secţiei a II-a Civile a Tribunalului Constanţa, judecătoarea Sanda Ioana Pascu, iese la pensie. În cursul săptămânii trecute, magistratul a transmis o cerere Secţiei pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii, în care solicita să i se aprobe eliberarea din funcţie, prin pensionare.
Solicitarea sa a fost analizată de forul suprem al magistraţilor, în cadrul şedinţei Secţiei pentru judecători de la finalul săptămânii, şi aprobată.
Potrivit informaţiilor oficiale, nu au existat voturi împotriva cererii judecătoarei constănţene din partea membrilor CSM.


În urma aprobării cererii de pensionare la nivelul CSM, aceasta urmează să fie înaintată preşedintelui României, pentru a semna decretul de eliberare din funcţie a magistratului, prin pensionare. Este de amintit că, începând cu data de 15 noiembrie 2019, aceeaşi Secţie pentru judecători a CSM a decis prelungirea delegării judecătoarei în funcţia de preşedinte al Secţiei a II-a Civile a instanţei, până la revenirea pe post a titularului, dar nu mai mult de şase luni.


Citeşte şi:

Ce preşedinte din Tribunalul Constanţa iese la pensie

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii